CNN despre secui. Deși e adevărat… e mai bun ca orice banc...

CNN despre secui. Deși e adevărat… e mai bun ca orice banc !

1 389

Mii de ţigani au protestat ieri într-una din cele mai sărace regiuni din Româniaa titrat CNN, cu referire lamarşul organizat de secui în Harghita şi Covasna.
Se pare că: redactorii CNN au fost induşi în eroare de mustăţile tipic secuieşti, care nu sunt cu nimic diferite de cele tradiţionale ale ţiganilor. În articol se precizează că ţiganii au mărşăluit pentru: dreptul de a cerși în grup!
Motivatie: Individual, țiganii cerşesc bani sau mâncare… Odată adunaţi câteva zeci de mii, pretenţiile lor cresc: cerşesc bani direct de la Guvern, dar şi teritorii întregi, pe care să leconducă după bunul lor plac !O mentalitate care nu-şi are locul în Europa secolului XXI apreciază cu toata seriozitatea, jurnaliştii americani.

 Americanii militează serios pentru integrarea lor în societate, în primul rând prin alfabetizare. Asta după ce au constatat că peste 90% dintre cei care au mărşăluit, nu numai că nu cunosc limba engleză, dar nu sunt în stare să se exprime nici măcar în română. Mai mult, marea lor majoritate nu deţin noţiuni elementare de istorie sau geografie. 
Cu tristeze subliniem :”Trăiesc în secolul greşit!” au mai spus jurnaliştii CNN despre ei.

COMENTARII

  1. Tiganii nu au nevoie de CNN si NATO ca sa-i apere fiindca sant DESCENDENTII tribului israelit SIMEON si ca vom conduce lumea alaturi de JIDANI cu BIBi imparatul incontestabil al omenirii

    Imbecilii de la CNN traiesc cu impresia ca toata lumea trebuie sa vorbeasca engleza. NU! Noi TIGANII nu avem nevoie de NATO si Homosexualii amerivani ca sa ne aparam copiii si neamul. Romanii si celelalte natii din Europa nu au coloana verterbrala si cer ajutorul americanilor care vor crea un nou razboi mondial in Europa fiindca nu le plac „Aliatii” care nu cumpara fierul vechi al pentagonului.
    CNN si americanii sa nu uite ca noi TIGANII santem DESCENDENTII tribului israelit SIMEON si ca JIDANII au nevoie de noi ca sa fure sclavii americani si europeni mult mai eficient decat au facut-o pana acum si ca va venii timpul cand BiBi al Israelului va fi imparatul lumii.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.