CNA – pusa pe Antene!

CNA – pusa pe Antene!

0 98

Sactiunile CNA, primite de “Antene”, sunt cunoscute atat de cititori cat se de telespectatorii care urmaresc aceste posturi. Redactorii posturilor au grija sa ne comunice si sa ne repete astfel de lucruri. Ce este mai putin cunoscut este faptul ca de curand, CNA a gasit “o sursa” care “vinde” din interiorul Trustului Intact.
Stelian Negrea, fost angajat al Trustului Intact, a prezentat marti, la CNA, o serie de inregistrari si mail-uri intre el si Codrut Seres (resedintele Antena Group) pentru a arata ca i se comandau subiecte in cadrul unui Dpartament de investigatii al Intact, dupa cum scrie Paginademedia aici si aici.
Stelian Negrea a facut, in ultimele saptamani, o serie de declaratii pentru Evenimentul Zilei, referitoare la felul cum un departament de investigatii infiintat in cadrul Intact primavara aceasta ar fi trebuit sa publice materiale despre anumite personaje politice si companii, in functie de ordinele conducerii trustului. Marti, el a reluat afirmatiile in fata CNA, dupa cum relateaza Paginademedia.ro.
Prea cunoscutul Tolontan, apropiat de Trust, nu dezminte “informatiile”. „Nu am nici o simpatie pentru felul in care a actionat jurnalistul Stelian Negrea. (…) Calitatea prestatiei profesionale a lui Negrea si scopurile sale nu fac mai putin grave dezvaluirile lui. Episodul arata ca numirea lui Seres in fruntea Tustului Intact a fost o eroare”, scrie Catalin Tolontan pe blogul sau.
CNA nu a luat nicio decizie in urma audierii lui Stelian Negrea.

Ce spunea Stelian Negrea:
• „Am lucrat doua luni si cand am vazut potopul de comenzi care s-a abatut asupra mea m-am hotarat sa adun probe. Sunt jurnalist si asa vreau sa raman”, a afirmat Negrea;
• „Intr-una dintre discutii pe care le-am avut cu Intact, primele tinte au fost madam Udrea si RCS&RDS”, a spus la CNA Stelian Negrea;
• „Mi s-au solicitat informatii, departamentul a fost infiintat la 1 martie, urma sa mearga luni si ani de zile de acum incolo. Mi s-au solicitat informatii despre firme care aveau contracte de publicitate cu Pro Tv si nu cu Antena, nu este nicio speculatie”, este citat Negrea;
• Reprezentantii Antenelor la CNA au spus ca „Antena3 SA, care este reprezentata legal de Mihai Gadea, nu a avut nicio relatie contractuala cu Stelian Negrea”
Din inregistrarile aduse de Negrea la CNA, reiese ca acesta primea spre aprobare liste cu firmele impotriva caruia Grupul de presa sa faca campanii negative.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.