CN al PC, in 24 septembrie

CN al PC, in 24 septembrie

0 90

Consiliul National al Partidului Conservator (PC) se va intruni, la Bucuresti, in data de 24 septembrie, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, secretarul executiv al PC Dumitru Pelican. Potrivit acestuia, in cadrul reuniunii vor fi aduse in discutie diverse „variante de guvernare”, modificari ale statutului partidului, dar si eventualitatea convocarii unui Congres extraordinar al PC pentru inceputul anului viitor.
„Pe 24 septembrie vom avea Consiliu National in care vor fi enuntare cateva principii majore. Vom lua atitudine si vom prezenta puncte importante vizand mai multe variante de guvernare. Consiliul va aborda si probleme de modificare a Statutului Partidului Conservator. Vom discuta, de asemenea, cu privire la convocarea Congresului extraordinar pentru primavara anului 2011”, a declarat Pelican.
In alta ordine de idei, el s-a referit si la intalnirea de luni dintre liderii social-democrati si cei conservatori, afirmand ca un subiect important al discutiilor a fost cel al eventualitatii depunerii mai multor motiuni simple, dar si a unei motiuni de cenzura „cu un mesaj foarte clar” impotriva Guvernului Boc.
Secretarul executiv al PC a sustinut ca, in opinia sa, „toate domeniile controlate de Guvernul Boc au ajuns in colaps”.
Liderii social-democrati si cei conservatori s-au intalnit luni, la sediul PSD, pentru a discuta strategia politica a Aliantei PSD+PC si proiectele pentru viitoarea sesiune parlamentara.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.