Cluj: Spargere la o casa de schimb valutar

Cluj: Spargere la o casa de schimb valutar

0 180

O casa de schimb valutar de pe strada Iuliu Maniu din centrul orasului Cluj-Napoca a fost sparta, miercuri, fiind sustrasa, se pare, o suma de bani.
Spargerea s-a produs dupa ce firul de la alarma a fost intrerupt.
„Din primele verificari a rezultat ca a fost intrerupta alimentarea firului de telefonie care facea legatura cu firma de paza (montat aparent pe peretele exterior) si a fost fortata usa de intrare”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj, Raluca Seucan.
Cercetarile au scos in evidenta si faptul ca seiful casei de schimb a fost deschis cu cheile originale, care se aflau in birou. Din seif a fost sustrasa o suma de bani, dar care n-a putut fi precizata de patronul unitatii, fiind vorba, se pare, de ordinul sutelor de mii de lei.
Politistii confirma faptul ca exista mai multe camere de supraveghere la casa de schimb valutar, dar deocamdata nu se stie daca acestea functionau.
O casa de schimb valutar de pe strada Iuliu Maniu din centrul orasului Cluj-Napoca a fost sparta, in noaptea de marti spre miercuri, prin fortarea sistemului de inchidere, spargerea fiind anuntata la politie miercuri dimineata, la ora 8,30, de catre un angajat al firmei.
In Cluj-Napoca a avut loc, pe 13 februarie, si un jaf armat, la o agentie a Bancii Transilvania, cand doua persoane mascate au intrat inarmate in unitate si au sustras peste 246.000 de lei sub amenintarea armei. Atacul nu s-a soldat cu victime, iar autorii jafului au reusit sa dispara intr-un minut si sase secunde, nefiind prinsi pana la aceasta data.

Sursa: AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.