Cluj – casa in sase zile !

Cluj – casa in sase zile !

0 66

Asociatia „Habitat for Humanity” Cluj deruleaza un proiect privind construirea, in numai sase zile, a unei case pentru o familie cu venituri reduse.
Potrivit reprezentantului asociatiei Cristina Grigorean, proiectul se deruleaza timp de sase zile, in perioada 6-11 octombrie, cand va fi construita de la temelie pana la acoperis o locuinta destinata celor patru membri ai familiei Mosutan, prin munca de voluntariat a 30 de angajati ai BRD – GSG.
Cristina Grigorean a adaugat ca acest proiect reprezinta si „incununarea lucrarilor la cea mai mare comunitate Habitat din Cluj-Napoca – 32 de locuinte construite pe strada Nadasel, pentru 32 de familii care traiau in urma cu putina vreme in conditii improprii”.
Proiectul Asociatiei „Habitat for Humanity” Cluj a demarat de Ziua Mondiala a Habitatului, marcata de ONU pe 6 octombrie, zi care reprezinta dreptul elementar al fiecarui cetatean la o locuinta adecvata si care reaminteste lumii de responsabilitatea colectiva pentru viitorul habitatului uman.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.