Clinica ,,Dentalmed” asigură urgenţele stomatologice la Braşov, pe perioada stării de urgenţă

Clinica ,,Dentalmed” asigură urgenţele stomatologice la Braşov, pe perioada stării de urgenţă

0 152

Având în vedere suspendarea activității în cabinetele stomatologice private, conform Ordonanței militare nr. 2/21.03.2020 și gravitatea situațiilor ce pot decurge din lipsa unui serviciu medical stomatologic de urgență, organizat în cadrul UPU al Spitalului Clinic Județean Brașov, Colegiul Medicilor Stomatologi Brașov a identificat o clinică stomatologică, pentru a asigura urgenţele în acest domeniu.

Este vorba despre Clinica Dentalmed care are posibilitatea de a trata în mod corespunzător, în contextul epidemiei Covid 19, într-un cadru care respectă normele implementate de CMSR, Organizația Mondială a Sănătății, Ministerului Sănătății și Direcția de Sănătate Publică, pentru perioada în care este decretată Starea de Urgență pe teritoriul României și implicit a județului Brașov.

Detalii, vor fi furnizate în videoconferința de vineri, 3 aprilie, ora 11.00, transmisă pe pagina de facebook a Colegiului Medicilor Stomatologi Braşov, după cum ne-a informat dr. Mihaela Albu, preşedintele Colegiului

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.