Clinica de oncologie la Brasov

Clinica de oncologie la Brasov

0 111

Aceasta este promisiunea facuta ieri de edilul-sef al Brasovului, George Scripcaru. Promisiunea a fost lansata in timpul sedintei de plen a Consiliului Local Brasov
Primarul George Scripcaru a anuntat faptul ca va face tot ceea ce este posibil atat pentru alocarea de fonduri pentru modernizarea si realizarea de noi unitati spitalicesti in municipiu, precum si pentru atragerea de finantari guvernamentale sau private.
Astfel, primarul a raspuns interpelarii consilierului local PSD Minerva Gurgu, care a semnalat faptul ca spitale precum “Astra” si cel de Obstretica-Ginecologie functioneaza in spatii improprii (am fost recent internat in spitalul Astra si am simtit-o pe pielea mea ca-s tare necajiti, saracii!), iar alte unitati se confrunta cu lipsuri si in privinta asigurarii unor materiale consumabile de stricta necesitate, cum ar fi chiar si sapunul.
Primarul a mai spus ca, in perioada urmatoare, la Brasov va incepe construirea unei clinici de oncologie, municipalitatea urmand sa asigure doar terenul aferent imobilului.

E bine si asa, decat numai asfaltari si sensuri giratorii. Pe de alta parte ma intreb: unde s-au pierdut hartiile cu planurile unui mare si modern spital clinic judetean?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.