Clientii intreaba cu o luna inainte de reducerile de Black-Friday

Clientii intreaba cu o luna inainte de reducerile de Black-Friday

0 380

Marile magazine de electrocasnice sunt in febra pregatirilor pentru black-friday. Unii comercianti, avertizati de afluxul de clienti din anii trecuti, au decis sa ofere reduceri pe intreaga durata a lunii noiembrie

Marile magazine de electrocasnice sunt in febra pregatirilor pentru black-friday. Unii comercianti, avertizati de afluxul de clienti din anii trecuti, au decis sa ofere reduceri pe intreaga durata a lunii noiembrie.
Clientii par sa astepte si ei marile discounturi de vineri, cand vor lua cu asalt magazinele din oras si cele online.
Televizoarele, laptopurile, tabletele, telefoanele, dar si electrocasnice precum masini de spalat, cuptoare, mixere, roboti sunt, de fiecare data, cele mai cautate produse de black friday.
Numarul brasovenilor care black friday1cumpara produse electronice si electrocasnice in aceasta zi de reduceri substantiale creste de la an la an.
Angajatii spun ca „din primii ani in care s-a implementat si la noi conceptul de black friday, au crescut atat vanzarile, cat si traficul magazinului; clientii din ce in ce mai pretentiosi, cauta reduceri, cauta produse care sa-i satisfaca si ii intreaba cu o luna inainte pe angajati despre acest eveniment”.
Unele magazine au ales sa faca reduceri intreaga luna, ca sa-si creasca vanzarile si sa evite inghesuiala de black friday. Reducerile speciale din „vinerea neagra” nu vor fi, insa, omise.
Toate magazinele brasovene care se respecta isi asteapta clientii cu reduceri serioase de preturi la mai toate produsele. Ramane ca si clientii sa bage mana in buzunar pentru a celebra vinerea cumparaturilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.