Claudiu Cernat acuză de mult timp incompetenţa de la Bod!

Claudiu Cernat acuză de mult timp incompetenţa de la Bod!

0 208

Într-o scrisoare deschisă domnul Claudiu Cernat spune refecritor la sportul din localitate că:

,,Domnilor și Doamnelor Consilieri Locali ai comunei Bod, Bodean Gheorghe, Chihaia Manuela, Moldovan Victor, Nagy Gabriela, Șandru Ciprian, Deak Szilamer, Iorga Nicolae și nu în ultimul rând, Kosa Nicolae vă rog frumos să priviți aceste ,,ipostaze” fotografiate la baza sportivă din localitatea Bod-Colonie, unde imaginile spun totul despre cum arată această ,,arenă sportivă”, iar subsemnatul în calitate de Președinte al Clubului Sportiv ,,Blue Angel” Cristian-Brașov, prin inițiativa de a închiria terenul de fotbal, nu vreau decât să fac o ,,mișcare” împreună cu copiii din comuna Bod, care la ora actuală nu au un loc anume destinat pentru a desfășura o activitate sportivă, indiferent de natura ei.

Vreau să vă spun că, Clubul Sportiv ,,Blue Angel” Cristian-Brașov, este un club mic, iar dacă vă uitați la rezultatele din ultimii 3 (trei) ani, rezultate care pot fi verificate și de domniile voastre, pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, la categoria ,,FUTSAL”, pentru competiția ,,CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI U19”, acestea sunt mai mult decât mediocre, totmai din cauză că nu am unde să fac antrenamente cu acești copii minunați ai Bodului și care fac această activitate pur și simplu din plăcere, doar pentru a face mișcare și nu pentru bani, iar baza sportivă sus-menționată, dacă tot nu este folosită la ora actuală, m-am gândit că, cu o minimă investiție, pot s-o readuc la un nivel cât de cât practicabil!

Ca o scurtă paranteză, la ,,fotbalul de iarbă” evoluează efectiv în teren 11 jucători activi plus ,,rezerve”, iar la futsal evoluează 5 jucători în suprafața de joc plus ,,rezerve”! Având acces la teren, mai pot să vină și alți doritori care vor să facă ,,mișcare”!

În continuare vă fac cunoscute numele copiilor din Bod, care evoluează la ora actuală la Clubul Sportiv ,,Blue Angel” Cristian-Brașov: AGOSTON ALEXANDRU-ROBERT, BEREȘ ANDOR-ALEXANDRU, COLȚEA ANDREI-OVIDIU, DAVID DARIUS-ANDREI, HAJDO IOSIF-DARIUS, NAN ADRIAN-NICOLAE, PIȘTA BOGDAN-IULIAN, ȘANDOR ENACHE-CĂTĂLIN, ȘANDOR OVIDIU-NICOLAE!

De asemenea, pe când țineam și echipa de futsal-seniori, la acea vreme evoluau jucători tot din Bod și anume: CELMARE CĂTĂLIN-PETRICĂ, DRĂGAN CĂTĂLIN, HATMANU SEBASTIAN, MAGYARI KALMAN, MIKLOS RĂZVAN-ȘTEFAN, NYISZTOR LAURENȚIU-ADRIAN, SELYMES EDUARD, VASILACHE CONSTANTIN!

Menționez că această bază sportivă nu va fi folosită doar pentru și de către club ci vor putea să vină atât părinții împreună cu copiii lor să facă o minimă mișcare, pentru că acest teren va putea fi folosit de toți bodenii, dar ca să putem face împreună ca acest lucru să fie ,,palpabil”, am nevoie de sprijinul dumneavoastră, deoarece aveți puterea de decizie, în calitate de ,,Consilieri Locali ai comunei Bod”, în ,,plenul” următoarei ședințe ordinare să votați în consecință!

Pe această cale, pentru că știu că și unii dintre dumneavoastră aveți copii, inclusiv și domnul primar, vă invit să participați la această activitate sportivă, știut fiind faptul că în școli, din păcate, s-au redus orele de sport, iar dumneavoastră în acest mod veți putea să ,,completați” orele de sport pentru copiii dumneavoastră!

Eu în calitate de Președinte, nu sunt vreun Gigi Becali (patron-F.C.S.B.), Ioan Niculae(patron Astra Giurgiu), Valeriu Eftime(patron F.C. Botoșani) sau orice alt patron din fotbalul românesc și vreau doar să fac acest sport pur și simplu din plăcere, pentru copiii din Bod, pentru că eu sunt născut și crescut ,,BODEAN” și mă doare sufletul când văd că, copiii din comuna noastră, nu au unde să joace o ,,miuță”!

Mai mult de atât, în clubul meu ,,activează” doar copii din Bod de aproximativ 3(trei) ani, după cum am mai spus anterior și sunt foarte mândru de ei că încă mai au această ,,atracție” către sport și nu au alte ,,aptitudini” precum, consumarea băuturilor alcoolice, fumat sau poate chiar mai grav, consumul de ,,substanțe interzise”!

În urma celor menționate în această ,,postare”, inchei cu un citat latin celebru: ,,MENSANA IN CORPORE SANO”(,,O MINTE SĂNĂTOASĂ ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS”) și de asemenea sper din toată inima să vă puneți în sufletul acestor copii, care reprezintă viitorul comunității noastre și să luați decizia care trebuie s-o luați în acest caz, adică: ,,NU DUCEȚI CĂTRE DECES, SPORTUL DIN BOD! ”

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.