Clasa de tenis

Clasa de tenis

0 634


La Liceul cu Program Sportiv Brasov fiinteaza din acest an o clasa I cu program de tenis. Directorul acestei institutii de invatamant, domnul Victor Vijoli, propune parintilor cu copii interesati de acest sport sa-i inscrie in aceasta clasa, in limita celor 25 de locuri disponibile.Clasa va avea continuitate pana la absolvirea liceului. Domnul Vijoli propune copiilor – mai bine zis parintilor acestora – servirea mesei de pranz la cantina unei institutii de invatamant din apropiere – eu sugerez infiintarea unei cantine proprii – si facutul lectiilor la scoala, sub supravegherea invatatorilor, iar tenisul va fi invatat inafara orelor de scoala, la Baza Sportiva “ Olimpia din imediata vecinatate.


Presedintele Consiliului Judetean, domnul Aristotel Cancescu, a prezentat aceasta id?e in vederea revigorarii tenisului brasovean, mai ales ca forul judetean a investit in modernizarea bazei “ Olimpia “. Presedintele acestuia mai propune ca aceasta nou infiintata clasa, cu perspective de continuitate, sa poarte numele cunoscutului fost mare jucator de tenis Ilie Nastase.


Aceasta initiative o gasesc benefica pentru sportul brasovean, chiar daca are si putintel iz politic al luptei dintre liberali si democrati. Dar, se pare, este unul din putinele cazuri cand din lupta politica se naste si ceva bun, nu numai monstri. As avea o singura obiectie: in zona respective si la baza “ Olimpia “ s-a format legenda Ion Tiriac. Ma refer la sportivul, la tenismanul Ion Tiriac. Acest nume nu ar fi fost mai drag, mai apropiat brasovenilor ? Sau partea politica a vietii nu a permis asa ceva ?


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.