Clasa cu nevoi speciale

Clasa cu nevoi speciale

0 135


Cand obosisem sa vad figura lui Becali pe toate gardurile, am zarit, intr-o intersectie, un fel de tablou de absolvire, de-acelea ce se puteau vedea acum cativa ani in vitrina la fotograf, de model, ori la vreo frizerie amatoare sa-si pavoazeze fatada.


Initial l-am ignorat, dar intuind ca are ceva legatura cu campania electorala m-am apropiat. “Prima promotie a noii clase politice”. Interesant.


Fiind un? tablou de absolvire, mi-am pus intrebarea ce-au absolvit oamenii aceia. Pana la urma am concluzionat ca e vorba de o clasa de la o scoala pentru politicieni cu “nevoi speciale”, suferind de diverse handicapuri: mirajul marmurei, obsesia bordurilor supraetajate, forme avansate de asfaltita, maladia schimburilor de teren, agitatie neuro-psihico-motorie interpartinica si alte forme severe de retard.


Premiantii clasei, aflati in fruntea listei, sunt nimeni altii decat favoritii dirigintelui:Sorin FrunzaVerde, Roberta Anastase, Monica Ridzi, Petru Filip, Marian jean Marinescu. Restul au primit, de incurajare, mentiune, ceva de genul nici in caruta, nici in teleguta. Nu-s ei pe locuri eligibile, dar sunt ditamai candidatii la europarlamentare!


Cat despre diriginte, poza lui lipseste. Scrie ca e ocupat cu referendumul. In realitate cred ca s-au saturat fotografii sa-i mascheze chelia, cearcanele si privirea sasie. In plus nu s-or fi hotarat cum sa-l imbrace: in costum e prea rigid, cu fesul Paul & Shark l-a vazut lumea la Maracineni, pentru camasa de tataie e prea frig, uniforma de El Lidero Maximo l-ar fi iritat pe licuriciul de peste ocean! Problema mare! Eu zic ca puteau sa-l bage in trening, il dadeau de prof de sport, tot se lauda el ca-i jucator, ii puneau fluierul in gura, ca tot i-a dat constitutia rol de arbitru si-l incaltau in “adidasi” cu crampoane, ca tot ii place sa faulteze si sa dea la gioale! Dar daca n-a fost inspiratie ce sa-i faci? A ramas frumusete de tablou cu inscriptia “ocupat”, ca la toaleta! Mai lipsea sloganul ala din cabinele de la Mc`Donalds, “Give piss a chance!” Votati PD!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.