Clanul Iohannis își arestează adversarii!

Clanul Iohannis își arestează adversarii!

0 188

Nu este nimic nou în condamnarea lui Liviu Dragnea. Nici surprinzător nu prea este, dacă ține cont de onorabilitatea Justiției românești.
PSD a mai trecut prin asta, când Clanul Băsescu îl aresta pe Adrian Năstase. La fel, după o îndelungă demonizare, hărțuire, umilire, ulterior eliminare din viața publică. La fel, în baza unor acuzații care fac să se îngrozească și cel mai subțire student onest la Drept.

PSD este în situația ciutei hărțuite de haita de lupi care nu mai vânează de foame, ci din plăcerea de a vedea sânge.
PSD nu înțelege că în fața dușmanului trebuie să apelezi la strategie și arme potrivite, nu să te comporți ca un pompier speriat de primul scuipat!
Chestiune valabilă pentru toți cei care se mint că mai fac politică, fie ei de la PNL sau USR. Ăștia din urmă sunt fericiți că li se permite să asiste la măcelul României. Pentru că o nouă condamnare pe modelul Năstase ne arată că Justiția din România este legată la mâini, nicidecum la ochi!

Coboară de pe şa, plăvane! Cine mișcă, nu mai mișcă!

România a alunecat pe toboganul deschis de Clanul Iohannis, viața socială și politică respirând în atmosfera găștilor de cartier: cine mișcă, nu mai mișcă! Clanul Iohannis nu are scrupule, nu are reguli, nu are limită! În schimb, are argumente: serviciile secrete, instanțele de execuție, discursul urii și violenței.

Iohannis, acelaşi scenariu. Este România egală cu Sibiul?

În vremea Clanului Iohannis trebuie să ne temem cu toții, nu doar liderii PSD, ALDE și toți cei care mai îndrăznesc să comenteze în fața băieților de băieți din politica românească.
Cine va fi următorul pe lista condamnaților politic din România europeană, democrată?

http://dantomozei.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.