CL a alocat bani pentru profesori si investitii

CL a alocat bani pentru profesori si investitii

0 399

Consilierii locali brasoveni au aprobat maririle de salarii pentru personalul din scoli si pentru persoanele care îngrijesc persoane cu handicap. Daca, pentru prima categorie, banii au venit de la bugetul national, pentru însotitorii persoanelor cu handicap banii întarzie, asa cum se intampla în fiecare an

Consilierii locali brasoveni au aprobat maririle de salarii pentru personalul din scoli si pentru persoanele care îngrijesc persoane cu handicap. Daca, pentru prima categorie, banii au venit de la bugetul national, pentru însotitorii persoanelor cu handicap banii întarzie, asa cum se intampla în fiecare an. În sedinta extraordinara de vineri consilierii locali au aprobat plata salariilor pentru ambele categorii.
Potrivit consilierului local PSD Catalin Leonte, rectificarea bugetara de anul acesta a tinut cont de nevoile de acoperire a salariilor pentru personalul didactic din scoli, gradinite si licee, aflate în subordinea Primariei. Prin urmare, Consiliul Local a trebuit sa aloce aceste fonduri. Pentru Directia de servicii sociale, la capitolul salarii ale personalului care îngrijeste persoanele cu handicap, nu au fost asigurate de la bugetul de stat toate sumele necesare si a trebuit sa fie pusi bani de la Consiliul Local.
Tot în sedinta de vineri, consilierii locali au decis ca banii nefolositi la capitolul investitii sa intre în contul de rezerva urmand ca anul viitor sa fie folositi ca excendent bugetar si implicit sa fie alocati pe zona de investitii. Este vorba de aproximativ 45 de milioane de lei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.