CJ scapa de autocarul etajat si jeep-ul lui Cancescu

CJ scapa de autocarul etajat si jeep-ul lui Cancescu

0 754

Consiliul Judetean renunta la autobuzul supraetajat si la masina de teren a lui Aristotel Cancescu. Autocarul de lux a ajuns sa coste mai mult decat produce, motiv pentru care alesii vor sa-l inchirieze. Masina de serviciu a a presedintelui suspendat al Consiliul Judetean va ajunge in schimb la fier vechi

Consiliul Judetean renunta la autobuzul supraetajat si la masina de teren a lui Aristotel Cancescu. Autocarul de lux a ajuns sa coste mai mult decat produce, motiv pentru care alesii vor sa-l inchirieze. Masina de serviciu a a presedintelui suspendat al Consiliul Judetean va ajunge in schimb la fier vechi, unde va sfarsi si jeep-ul care care se plimba fostul vicepresedinte Ion Ochi. Cu banii din primele de casare la care mai pune 180.000 de euro, forul judetean vrea sa cumpere doua masini noi.

Dupa ce a constatat ca autocarul etajat cumparat pe bani grei inainte de alegerile din 2008 aduce mai multa paguba decat venituri, Consiliul Judetean vrea sa il dea in concesiune unei firme private, care sa il foloseasca tot in scop turistic. Serviciul de Investitii al Consiliului Judetean lucreaza in prezent la documentatia pentru licitatie.

Din analiza ultimelor bugete de venituri si cheltuieli, Consilprest a constatat ca costa mult mai mult sa intretina autocarul, sa-i scoata autorizatiile pentru a-l opera decat banii pe care-i producea.cancescu coafura

Alesii judetului vor sa scape si de doua autovehicole, aflate in prezent in stare precara. Masinile vor fi duse la casat in schimbul lor Consiliul Judetean urmand sa primeasca cate 6500 de lei pe care sa ii foloseasca la achizitionarea altor masini. Unul dintre autoturismele trimise la casat este chiar masina de serviciu a presedintelui suspendat al CJ, Aristotel Cancescu, cercetat in prezent in arest la domiciliu pentru fapte de coruptie. Al doilea autoturism propus spre casare este tot o masina de teren cumparata tot in 2004, cu care a circulat in mandatul trecut vicepresedintele Consiliului Judetean, Ioan Ochi.

Pentru fiecare masina Consiliul Judetean va primi cate 6.500 de lei cat sunt primele de casare. Administratia judeteana vrea apoi sa cumpere doua autorisme noi, pentru care a prevazut deja in bugetul pe anul in curs suma de 180.000 de lei.

 

Vifor Rotar

 

 

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.