CJ nu-si finanteaza nici macar campionii nationali

CJ nu-si finanteaza nici macar campionii nationali

0 487

Sportivii brasoveni cu rezultate deosebite nu pot primi inca bani! Asta pentru ca ghidul de finantare pentru activitati sportive nu a fost finalizat nici macar acum. Nici anul trecut nu a fost alocat vreun leu pentru sport de la consiliul judetean. Si cotizatia clubului sportiv Tara Barsei a fost din nou motiv de disputa in forul judetean

Sportivii brasoveni cu rezultate deosebite nu pot primi inca bani! Asta pentru ca ghidul de finantare pentru activitati sportive nu a fost finalizat nici macar acum. Nici anul trecut nu a fost alocat vreun leu pentru sport de la consiliul judetean. Si cotizatia clubului sportiv Tara Barsei a fost din nou motiv de disputa in forul judetean.
Consilierii din comisia de sport au cerut conducerii consiliului judetean sa gaseasca solutii pentru finantarea celor mai buni sportivi ai judetului.
Dragos Craciun, consilier judetean PNL, seful Comisiei sport din CJ, a fost foc si para dupa ce nu s-a trecut nici pe ordinea de zi de miercuri cotizatia pentru clubul Tara Barsei. CJ - Consiliul-Judetean-Brasov
Tot fara bani au ramas echipa de baschet Olimpia sau centrele de copii si juniori din judet, care sunt finantate de parinti.
Dupa ce consilierul judetean Dragos Craciun a depus o interpelare si a propus un proiect in care sa sa se stabileasca si cotizatia pentru Asociatia Tara Barsei, alesii judeteni au votat „pentru”, cu conditia asociatiei sa intre in legalitate dupa ce-si va schima statutul:
Conducerea consiliului judetean a declarat ca responsabilul care nu a finalizat la timp ghidul de finantare a fost sanctionat si a promis ca pana la sedinta din 16 februarie va finaliza documentul prin care se vor putea finanta activitatile sportive.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.