CJ Braşov oferă 270.094 lei pentru a contracta un… diriginte de şantier...

CJ Braşov oferă 270.094 lei pentru a contracta un… diriginte de şantier pentru nouă luni!!!

0 91

Consiliul Judeţean Braşov a lansat o licitaţie cu o valoare estimată de  270.094 lei, cu tot cu TVA,  procedură în urma căreia va fi încheiat un contract de servicii pentru supravegherea reparaţiilor la drumurile judeţene.
Chestia cu TVA-ul e una formală pentru că se va face un contract pe… persoana fizică (pf), dirigintele de șantier nu este o firmă.

Mai exact, dirigintele de şantier va trebui să supravegheze lucrările de întreţinere şi reparaţii ale drumurilor judeţene, realizate în baza unui acord cadru multianual.

Încheierea contractului pentru dirigenţia de şantier, care va avea o valabilitate de 9 luni, este necesară având în vedere că lucrările trebuie să respecte legislaţia, reglementările tehnice şi normativele tehnice în vigoare in domeniu.

Conform anunţului postat pe platforma electronică de achiziţii publice, data limită de depunere a ofertelor este 10 martie.
O fi sau nu cu dedicație, câștigătorul „selecției” va primi 30.000/lună, adică cca. 300 milioane lei (vechi).
Legat de Aerportul Internațional Ghimbav-Brașov am auzit că se cauta un diriginte de șantier. O fi găsit ceva dl. Vestea?

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.