CJ Brașov investește în reconstrucții forestiere!

CJ Brașov investește în reconstrucții forestiere!

0 76

Consiliul Judeţean Braşov a lansat zilele trecute o licitaţie pentru reconstrucţia ecologică forestieră pe terenuri degradate din trei comune, respectiv  Caţa, Ticuş, Viştea, valoarea totală a contractului fiind de 1.840.063 lei, fără TVA. 
Lucrările de regenerare forestieră din comuna Caţa, sunt estimate la  502.025 lei, fără TVA, cele din comuna Ticuş la 613.804 lei, fără TVA, iar cele din Viştea la 724.233,27lei, fără TVA.
Pentru toate cele trei perimetre, banii sunt repartizaţi pentru o perioadă de trei ani, respectiv 2020 – 2022.

Conform anunţului, lucrarea cuprinde proiectarea, execuţia şi asistenţa tehnică a proiectantului pentru împăduriri în completare, lucrări de întreţinere plantaţii, tratamente fitosanitare, în cele trei perimetre forestiere.
Programul de ameliorare a terenurilor degradate din perimetrele respective a fost contractat iniţial în anul 2010 şi s-a desfăşurat corespunzător până în anul 2013, când în urma unor probleme de finanţare a fost suspendat până în prezent când se reiau lucrările rest de executat, pe baza unor SF-uri de reactualizare a lucrărilor necesare pentru finalizarea acestor perimetre pornind de la situaţia reala din teren.  

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.