CJ Brasov a alocat 10 milioane de lei pentru infrastructura din Bucegi...

CJ Brasov a alocat 10 milioane de lei pentru infrastructura din Bucegi si Fagaras

0 139

Dat fiind faptul ca turismul in judetul Brasov a inregistrat prima scadere din ultimii 8 ani, Consiliul Judetean a hotarat ca a venit momentul sa aloce bani pentru revigorarea acestuia.
In acest sens, CJ Brasov a alocat peste 10 mil. lei (2,4 mil. euro), fara TVA, pentru dezvoltarea infrastructurii turistice in zonele montane inalte din Bucegi si Fagaras, care cuprinde modernizarea bazelor de salvare, construirea de refugii alpine si reabilitarea unor trasee turistice, dupa cum informeaza cotidianul financiar Daily Business.
Contractul pentru „punerea in opera” a acestor „updatari” montane nu a fost inca semnat, astfel ca firmele interesate isi pot inca anunta participarea la licitatia publica organizata de edilii brasoveni.
Contractul urmeaza se va desfasura pe o perioada de 1 an de la data atribuirii.
Printre criteriile de participare la licitatie sunt o cifra de afaceri medie pe ultimi 3 ani de 11 mil. lei (92,6 mi. euro).
Data limita pentru depunerea ofertelor este de 14 iulie.
Luna trecuta, in iunie 2009, primaria Brasov a anuntat organizarea unei alte licitatii pentru a desemna compania care se va ocupa de amenajarea domeniului schiabil al orasului, in special in Poiana Brasov.
Acest proiect este de 70-80 mil. euro, care se va derula pe trei ani, a declarat primarul Brasovului George Scripcaru.
Proiectul presupune amenajarea domeniului schiabil, construirea unui lac de acumulare si a unei instalatii de transport pe cablu, iar licitatia va avea loc pe data de 6 august.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.