Ciudatenii politice brasovene

Ciudatenii politice brasovene

0 109

Se stie ca, prin grija CJ Brasov, turistii, dar si doritorii brasoveni, se pot plimba cu un autobuz tip Anglia, adica un autobuz cu platforma deschisa intr-un etaj, numit marchiza. Iata ca acestui autobuz i s-a spart un geam. Si lumea cinstita a Brasovului se intreaba: a fost tinta atacurilor murdare si cu iz politic sau un simplu incident ?
Dar ratiunea logica spune: pe naiba incident!
Bineinteles ca adevarul va trebui sa fie scos la iveala de oamenii legii. Si asta dupa ce una dintre investitiile Consiliului Judetean in turismul brasovean a fost, prin acel gest, vandalizata.
Majoritatea brasovenilor stiu ca este vorba despre autocarul supraetajat care, cu o lovitura contondenta, a ramas fara un geam lateral, dupa ce acesta a fost cel mai probabil spart cu un bolovan. Incidentul s-a petrecut joi dupa amiaza in cartierul Bartolomeu, cand soferul autocarului a oprit cateva minute pentru a-si lua o sticla cu apa de la un chiosc.
Momentan nu se stie daca geamul a fost spart voit sau a fost un simplu incident, cu toate ca este ciudat ca tocmai atunci s-au apucat pietrele sa prinda viata si sa tzopaie.
Soferul autocarului a depus o sesizare la politie, iar oamenii legii vor ancheta acest caz pentru a stabili ce s-a petrecut cu exactitate.
Reamintim ca cei din conducerea Consililului Judeþean au protestat printr-un mesaj audio care se auzea din difuzorul masinii fata de refuzul RAT de a lasa autobuzul cu etaj sa opreasca in statii pentru a lua calatorii care vor sa viziteze zona istorica Brasovului.
Si atunci sa ne mire ce culoare a avut bolovanul care a spart geamul, cunoscandu-se legaturile intime dintre Primarie si RAT Brasov si nemultumirea edilului-sef brasovean la achizitionarea acestei jucarii de catre „dusmanul-sef” din Consiliul Judetean?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.