Ciroza

Ciroza

0 58


??????????? Daca doriti sa va pricopsiti cu o ciroza pe cinste intr-un mod placut, va spun eu cum. Am aflat-o de la niste medici in timpul unui chef monstru. Tipii mi-au prezentat si niste date obtinute? – nu de ei, se intelege, ci in urma unor studii de specialitate; ei doar incercau sa verifice practic datele? – pe pielea unor consumatori fruntasi. Iata despre ce e vorba.


??????????? Un aspirant la ciroza este obligat sa bea mai mult de 12 grame alcool pur in 24 de ore, iar o candidata doar de la 8 grame in sus. Ceea ce dovedeste ca ficatul feminin e mai finut. Daca se tine de sportul asta vreo sapte- opt ani cu practicare zilnica, rezultatul este in 80-90 % din cazuri sigur. Cantitatile de mai sus nu sunt o masura stricta si limitata. Si galeata poate fi o masura.


??????????? Si pentru ca nu se discuta gusturile va dau si niste date cu continutul in alcool pur a diferitelor bauturi. Ma refer la cele 12, respective opt procente zilnice necesare startului. Astfel 350 ml bere de 4% sau 150 ml vin obisnuit sau 30 ml tarie medie contin cantitatea de alcool pur aratata mai sus. Nu-mi ramane decat sa urez pretendentilor spor in ramura.


?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.