Circulatie intrerupta in zona Codlea

Circulatie intrerupta in zona Codlea

0 94

Duminica dupa-amiaza, in jurul orelor 16,30, circulatia rutiera a fost intrerupta complet in zona Codlea mai bine de o ora. Aceasta s-a datorat unui accident rutier provocat de o depasire neregulamentara, doua turisme tamponandu-se, rezultand un ranit care a fost transportat la Spitalul de Urgente Brasov pentru ingrijiri, precum si un mort.
Dupa reluarea circulatiei, pe un singur fir, s-au format cozi si intr-un sens, si in celalalt, coloanele de masini ajungand pana la cativa kilometri lungime.
Soferii sunt atentionati – oare a cata oara? – sa respecte legile circulatiei si indicatiile politistilor, mai ales in adaptarea vitezei la conditiile meteo si de trafic, precum si la efectuarea depasirilor. Daca tot te-a pus naiba sa nu pleci din timp, apoi nu este nevoie nici sa te grabesti spre lumea cealalta, chiar daca se zice ca este mai buna, ca de aceea nu s-a mai intors nimen de pe acolo.
In contrast, pe DN1, spre Bucuresti, circulatia s-a desfasurat chiar mai libera decat intr-o zi obisnuita, in schimb aglomeratia mare mutandu-se pe partii, la poalele carora era masina langa masina, nimeni gandindu-se parca la intoarcerea acasa si inceperea programului de munca.
Si ma intreb: oare de astazi nu se munceste? Sau lumea a decretat prelingirea vacantei, dupa dictonul „vox populi, vox dei, vox derbedei”?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.