Circulatie feroviara blocata intre Predeal si Brasov!

Circulatie feroviara blocata intre Predeal si Brasov!

0 291

Se pare ca din cauza furtunii de la sfarsitul saptamanii trecute, dar si din cauza precipitatiilor cazute in utimele ore, trei copaci cazuti peste liile de tensiune au creat probleme celor de la CFR.
Circulatia feroviara este blocata marti dimineata pe un sens de mers (spre Brasov), intre Predeal si Brasov, dupa ce unul dintre copaci, doborat de vant, a cazut peste locomotiva unui tren si apoi pe calea ferata.
Pana la aceasta nu sunt semnalate pagube deosebite, incidentul nu s-a soldat cu raniti.
Reprezentanții CFR precizează că, în momentul prăbușirii, linia de înaltă tensiune a fost ruptă.
„Echipele feroviare intervin pentru remedierea deranjamentului tehnic la linia de contact cu un utilaj special și cu forță umană pentru tăierea și îndepărtarea copacului prăbușit peste linia de cale ferată”, se menționează în comunicat.
Potrivit CFR, până la redeschiderea circulației, trenurile de călători care au trasat graficul de circulație pe Valea Prahovei vor staționa temporar în gările adiacente.
„La aceasta oră, trenul IR 1745, care circulă în relația București — Satu Mare, staționează temporar între Predeal și Timișu de Sus, iar trenurile IR 1631 (București — Brașov), IR 1526 (Sibiu — București) și R 3001 (București — Brașov) vor aștepta redeschiderea circulației în gările Brașov și Predeal”, se mai precizează în comunicat.
Circulația feroviară pe ruta CF Brașov – Predeal este închisă între stațiile Predeal și Timișu de Sus (pe firul I).

Circulatia a fost reluata, cu dificultate, pe un singur fir dupa ora 10:30.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.