Circulatie cu restrictii pe DN 1

Circulatie cu restrictii pe DN 1

0 51

Incepand de ieri se restrictioneaza circulatia pe DN 1 datorita unor lucrari la podul care trece, la Azuga, peste raul Prahova, lasandu-l in stanga.
Se va circula, pe acea portiune, alternativ, pe o parte si pe cealalta a sensurilor de mers, totul fiind dirijat cu ajutorul semafoarelor si a unor persoane desemnate in acest scop.
Se cunoaste necesitatea repararii acestui pod, care nu mai prezenta o deplina siguranta in desfasurarea unei circulatii tot mai intense oferite de cresterea parcului auto si al interesului tot mai mare pe care il prezinta zona, in mai multe domenii.
Nu se cunosc cu precizie, de catre simplii participantii la trafic, ce lucrari vor fi executate, dar multe voci propun ca podul sa fie refacut si in perspectiva viitoarei autostrazi Bucuresti – Brasov, pentru ca, daca tot se face o treaba, sa se faca si in perspectiva viitorului.
Ca varianta pentru evitarea probabilelor indelungate asteptari provocate de lucrari se recomanda folosirea variantei DN 1A, pe la Valenii de Munte – Ploiesti.
Obisnuitii participanti la traficul din aceasta zona spera ca lucrarile sa nu dureze ca in trecuta si actuala Romanie, ci mai cu suflet,asa cum se face intr-o societate civilizata moderna, a secolului XXI.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.