Circulația pe o autostradă foarte așteptată va fi deschisă la sfărșitul...

Circulația pe o autostradă foarte așteptată va fi deschisă la sfărșitul lunii.

0 89

Prezent joi, la Deva, pe şantierul autostrăzii A1, ministrul Cuc a declarat că circulaţia pe autostrada Lugoj-Deva va fi deschisă la sfârşitul lunii iulie, cu excepţia secţiunii E de pe lotul 2, unde vor fi construite
 ecoductele pentru mamifere mari, acest tronson fiind ridicat pe SEAP pentru execuţie şi proiectare. 

„ La sfârşitul lunii iulie va fi finalizat acest lot şi va putea fi dat în trafic. . Doar dacă nu vor continua ploile torentiale din ultima perioadă, adică peste 35 de zile de ploaie, Bineînţeles că vor avea o problemă să avanseze, să aibă un ritm  benefic cum îl are acum, când e soare şi poate lucra”, a spus ministrul Răzvan Cuc. El a adăugat că şi lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva va fi gata, fapt care le va permite şoferilor să poată rula pe autostradă de la Nădlac la Sibiu, cu excepţia zonei de ecoducte, în lungime de numai 8,75 km. 

Traficul va fi deschis simultan pe ambele loturi, 3 şi 4, a precizat ministrul Răzvan Cuc.
Din iulie se va circula, când vom deschide ambele loturi. Probabil că cei de la Comsa (constructorul lotului 3, n.red.) vor termina la timp, dar vom deschide concomitent traficul pe ambele loturi, că nu are sens să mai facem descărcări”, a arătat ministrul Transporturilor.
Răzvan Cuc a mai spus că în cazul ecoductelor pentru mamifere mari trebuie respectate condiţiile de mediu şi cerinţele europene.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.