Circul Royal la Brasov

Circul Royal la Brasov

0 212

In acest weekend sunteti invitati la circ. Atmosfera deosebita si animalele de aici va vor incanta.
Circul Royal din Bucuresti a revenit la Brasov cu o serie de numere acrobatice si de show-uri inedite executate cu animale care mai de care exotice.
Brasovenii pot vedea numere cu camile, lame, cai si ponei sau show-uri exotice cu serpi anaconda, iguana si paianjeni uriasi din Amazonia, dar si maimute, acrobatii, clovni si numerele de echilibristica. Circul va asteapta in cartierul Bartolomeu, iar spectacolele incep de la ora 19.00.
Fermecatoarea lume a circului a ajuns din nou la Brasov. Salasul amenajat in Bartolomeu a oferit vizitatorilor ce i-au calcat pragul o imagine fascinanta a unui circ de renume international.
Cu talent si dedicare demne de gimnasti profesionisti, acrobatii circului au oferit un spectacol ce i-a tinut cu sufletul la gura pe brasoveni: echilibristica in aer sau numarul de sarituri cu bascula i-au tinut cu sufletul la gura atat pe cei mari, cat mai ales pe cei mici. Suspansul a fost insa repede inlocuit de rasete si aplauze de bucurie, in momentul intrarii clovnilor pe scena. Tumbele cu iz comic si scenele bufonilor au starnit bucuria tuturor copiilor prezenti. Ca orice trupa de renume, Circul Royal a adus mai aproape de brasoveni fascinanta lume a fiarelor din salbaticie. „Avem in program numere cu lame, camile, bivoli si gazele americane, dar si alte vietuitoare mult mai exotice precum serpi uriasi sau tarantule. Ii asteptam in continuare pe brasoveni la spectacole si le promitem ca vor petrece alaturi de noi doua ore de neuitat, cu artisti de un talent extraordinar, unii dintre ei facand in trecut parte din componenta Circului de Stat din Bucuresti”, a precizat Catalin Mangu, circar de profesie, dresor al vietuitoarelor caravanei Royal.
Circul dezvolta imaginatia, organizatorii fiind de parere ca cei mici au nevoie de spectacolele de acest gen pentru dezvoltarea imaginatiei si crearea unui simt al culturii. Circul inseamna prima forma de divertisment pur, nonviolent. Copiii din ziua de azi nu prea au parte de asa ceva. Din pacate, ei cresc avand in jurul lor mai mult sex, violenta si ignoranta, iar artistii de circ le ofera inocenta, umor clasic si cultura.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.