Circul COVID – Cozmin Gușă persiflează vaccinarea politicienilor!

Circul COVID – Cozmin Gușă persiflează vaccinarea politicienilor!

1 50

De câteva zile o perdea de fum diversionist este aruncată în media națională având un subiect pe cât de tâmp, pe atât de ridicol: vaccinarea mai marilor țării. Totul pentru a camufla intenția de a prădui cele mai mari și mai rentabile companii ale țării, crede analistul politic. Acesta face și o estimare a profitului realizat de aceste companii, un milliard de euro și atrage atenția că cele mai mari țări din Uniunea Europeană își conservă portofoliile de acțiuni la cele mai mari companii pe care le dețin, ba chiar acchiziționează.Spectacolul ridicol al vaccinării politicienilor beneficiază deplin și de entuziasmul stupid al fătucilor de presă, precum Denise Rifai.

Spectacol grotesc
„Ce mai spectacol grotesc cu liderii politici ce folosesc vaccinarea ca mijloc de PR personal! A venit azi și rândul LuCOVID-ului, și prevăd hăhăiala tâmpă prin care va ocoli orice subiect cu relevanță pentru români, cum ar fi, spre exemplu, cel evocat aseară de Marcel Ciolacu la emisiunea lui Ionuț Cristache (stiripesurse): Liderul PSD Marcel Ciolacu a acuzat luni, la TVR1, că Guvernul Florin Cîțu vrea să vândă cele mai profitabile companii românești.
„Vom demonstra ca nu este nevoie in plina criza economica sa vindem societatile romanesti, activele lor se ridica la aproximativ, sa stie toti romanii de jaful care va urma, vorbim de aproximativ 10 miliarde de euro. Aici sunt Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroporturi Bucuresti, CEC-ul. La CEC n-am inteles cum sa prinzi CEC-ul. Vor sa vanda actiunile.
Franta, Germania, foarte multe state, mi se pare ca si Polonia, Ungaria nu mai spun, au blocat vanzarea de actiuni prin lege, mai mult, Germania a dat posibilitatea Guvernului de a cumpara, daca este un brand national si intra in faliment, de a-l cumpara statul. (Germania a mai făcut acest lucru cu Volkswagen după al doilea război mondial n.n.)
Motivul este ca am ajuns la o datorie publica de 47% din PIB, LEGEA SPUNE CĂ PESTE 45% ÎNGHEȚI SALARIILE, PESTE 50% OPREȘTI ASISTENȚA SOCIALĂ, si atunci au gasit aceste debușeu, să iei să vinzi societățile românești. Vom ataca această lege la CCR”. amenință Gușe.
Nu vinzi in criza. Nemtii de ce nu vand? Te-ai trezit, tu, Cîțu, mai deștept decât o țară ca Germania?
Știți ce profit au aceste companii? Un miliard de euro”, a afirmat Cozmin Gușă pe pagina sa de Facebook.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.