Circarii Basescu si Geoana din nou impreuna!

Circarii Basescu si Geoana din nou impreuna!

0 118

Fiecare partid isi lanseaza candidatii. A inceput campania pentru PE. Totul pare un circ sau poate ca e un circ.?La circ se vine pentru cateva ore de bucurie, a ta sau a copiilor. Aici spectacolul este pentru cei care presteaza in arena. In politica este invers: spectacolul celor din „centrul cercului” ?este pentru cei de afara, pentru „prostime”. La o lansare de candidati se vine „la ordin”. Un ordin „de sus” in care fiecare are sarcini precise: cati oameni trebuie sa aduca, ce sa strige, cand sa aplaude etc.


?


Aplaudacii inca dau bine? Da!


Peste 1.500 de persoane (venite din tara si de la Bucuresti) au fost prezente joi seara, la complexul ROMEXPO, la lansarea candidatilor PSD Bucuresti pentru europarlamentare.


Aplauze si urale puternice a primit presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.


Aplauze si urale puternice a primit si presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.


L-au aplaudat si pe presedintele partidului, Mircea Geoana. Spune ROMPRES.


Aplauze fara urale puternice a primit si Traian Basescu, expresedintele PD. Asta pentru ca la eveniment a sosit pana la urma si presedintele Romaniei, Traian Basescu.


Anterior, purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, afirma ca presedintele nu va merge la lansarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare a social-democratilor. Asta „pentru ca si deoarece” invitatia a fost transmisa prea tarziu, iar programul sefului statului este stabilit cu mult timp inainte. SIC!
Prezenta presedintelui Basescu la reuniunea PSD este un semn de normalitate, a declarat joi liderul social-democratilor, Mircea Geoana, in aplauzele celor peste 1.500 de participanti. Am citat din nou ROMPRES.
„Sunt lucruri pe care, probabil, niciodata timpul nu le poate vindeca, dar, pentru ca suntem oameni care respecta Constitutia, il salut pe presedintele Romaniei la aceasta intalnire a noastra. Si ii spunem ca vom bate PD la europarlamentare ca la Rovine”, a spus Geoana.
Iata ca se poarta si normalitatea „de sanchi”! Spunem asta pentru ca fiecare din cei prezenti si mai ales dintre lideri, au fost loviti, momentan, de UITARE.


Basescu s-a facut ca uita de cei 322, de referendum, pana si de razboiul total declarat celor de la PSD, de …. Nu mai are rost sa mai amintim si de altele, le stiti prea bine.


Geoana: a uitat ce a spus despre PSD la Washington (cand era ambasador si taranist), a uitat de „prostanac’,? a uitat toata campania pentru rasturnarea lui Basescu (nu credem ca isi mai aduce aminte nici de motiunea de cenzura), a uitat tot si mai ca era sa se imbratiseze cu Basescu (cu Iliescu nu a facut-o).


Ce poti sa mai spui?


De atata circ, un pic altfel ca la anticii romani (deh, noi suntem altfel de romani, cu ? din a!), cand se mai servea si paine, nimeni altii nu puteau fi in stare inafara lui Basescu & Geoana si desigur cei din spatele lor.


Pentru asa „normalitate” (aproape ca pe timpurile prea impuscatului) si pentru ca s-au strigat si lozinci, cele mai multe la semnul discret a lui Corlatean si Vanghelie, strigam si noi una:


Nomenclaturisti de azi, de ieri si dintotdeauna: Hai’ la lupta cea mare – votul uninominal!


?


Horia D.R.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.