Circ Acvatic – pentru prima data la Brasov

Circ Acvatic – pentru prima data la Brasov

0 97

Circul Acquatico Bellucci a venit la Brasov pentru prima data. Brasovenii sunt invitati sa vada spectacole speciale care promoveaza imbinarea teatrului cu circul.
Povestea pe care actorii-circari o pregatesc pentru a o juca pe scena ambulanta din Brasov este despre un pirat, care isi pierde sotia si, din cauza suferintei, el devine atat de rau incat este parasit de toti membrii echipajului.
Incet-incet, piratul ramane singur, apoi dispare. „Totul va fi ca o piesa de teatru si toate numerele din spectacol sunt legate de aceasta poveste”, spune managerul circului italian, Sandy Medini, citat de cotidianul Adevarul.
Printre giumbuslucurile specifice circului pe care brasovenii vor avea ocazia sa le vada se numara si acrobatii la trapez si la bara, dar si o sirena care efectueaza o serie de acrobatii intr-un bazin cu apa.
In partea a doua a programului, isi vor face aparitia animalele acvatice, cum ar fi pinguini, pelicani, crocodili, foca, broasca testoasa, serpi, acvile, porci teposi, dar si hipopotamul Emilio.
„In pauza, cei care doresc, pot vizita parcul zoo, unde mai pot vedea rechini si pesti piranha”, mai spune Sandy Medini.
Circul va ramane la Brasov pana in 10 octombrie, timp in care vor fi cate doua spectacole in fiecare zi, de la orele 17.00 si 19.15.
Pretul unui bilet este de 30-40 de lei, pentru adulti, si intre 25 si 30 de lei, pentru copii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.