Ciolanasul deconcentratelor locale mai asteapta neimpartit

Ciolanasul deconcentratelor locale mai asteapta neimpartit

0 79

Pana nu se intoarce Geoana, din SUA, nu se mai misca nimic la nivelul secretarilor de stat, agentii, prefecti sau deconcentrate. Totul este blocat si legat de …schimbarile de la Casa Alba.
„Mai intai trebuie sa asteptam sa vedem ce se petrece si cum se lamuresc lucrurile cu secretarii de stat si presedintii de agentii nationale. In prezent suntem preocupati mai mult de bugetul de stat pe 2009. Cred ca abia dupa mijlocul lui februarie se va pune problema deconcentratelor si a altor functii care fac obiectul negocierilor.”
Aceasta este opinia declarata a lui Otilian Neagoe, presedintele executiv al PSD Brasov, in legatura cu impartirea ciolanasului puterii, pe plan local si judetean, el fiind tinut, pe moment, in congelator pentru a fi scos mai spre primavara, ca sa se poata topi usurel si frumos in buzunarele dinainte stabilite. Acuma partile se afla inca pe picior de pace, admirand trofeele vanatorii din 30 noiembrie trecut. Sa-i vedem insa cand s-or trezi din betia victoriei si vor da de miros de sange, mai ales ca sefii de la Asociatie au inceput saq maraie deja unii la altii, apropiindu-se tiptil, dar cu zambete manzesti de oficiale, de vanat.
Otilian Neagoe mai spune ca inca nu a sosit momentul evaluarii activitaii la serviciile deconcentrate. Aceasta nu ar fi, pe moment, o prioritate in vederea impartirii posturilor de sefi, cu PD-L.
Este ciudata mentalitatea aceasta cu impartirea posturilor de sefi dupa fiecare schimbare de guvernare, chiar incepand de sus, si mergand – exagerez poate? – pana la femeia de serviciu.
Ma gandesc uneori ca, poate, se nimereste, pe o anumita perioada, si un sef capabil si intreprinzator benefic pe la o asemenea institutie sau regie etc. Si dau alegerile alte culori politice decat cele care l-au inscaunat, iar el trebuie schimbat pe aceste idioate criterii politice, in locul lui ajungand cine stie ce prapadit cu clopotei parintesti pe la buric si incepe sa o dea in bara. Corect este asta? Si uite asa, viermii incep sa manance branza, iar tu fa traba ca doar sa supravietuiesti, in loc sa cladesti mai departe!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.