Ciocolata pentru ursii din Brasov

Ciocolata pentru ursii din Brasov

0 177

Problema ursilor care dau tarcoale tomberoanelor din Brasov este departe de a fi rezolvata. Autoritatile par incapabile sa-i tina departe de oras pe mos-martinii lenesi care prefera sa se infrupte din bunatatile aflate la indemana lor in cosurile de gunoi din cartierul Racadau si nu numai.
In incercarea de a-i convinge pe ursuleti sa ramana in padure, autoritatile au hotarat sa-i „indulceasca” pe acestia cu un desert pe cinste.
Autoritatile au hotarat sa ii atraga din nou in padure oferindu-le doua tone de ciocolata.
Mancarea gasita in tomberoane reprezinta punctul de interes al ursilor din Brasov pentru ca este diversa, de la carne, la produse lactate, dulciuri si legume, dar si pentru ca zonele forestiere s-au micsorat, motiv pentru care si hrana lor se termina mai repede. Autoritatile din Brasov au decis sa atraga mamiferele din nou in mediul natural prin cumpararea a doua tone de ciocolata, deoarece vanatorii brasoveni si cei de la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic nu au reusit sa ii indeparteze altfel.
Aceasta masura a fost luata dupa ce animalele au intrat „nepoftite” intr-un complex rezindential din municipiu.
Locuitorii orasului Brasov s-au obisnuit deja cu vizitele dese ale ursilor care vin la containerele de gunoi pentru a se hrani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.