Ciocolata italiana Venchi la Brasov

Ciocolata italiana Venchi la Brasov

0 67

Veste buna pentru gurmanzii si iubitorii de dulciuri rafinate si de calitate. In Brasov se va deschide renumita cofetarie italiana Venchi.
Esenta Venchi o reprezinta calitatea, prospetimea, cultura si experienta de secole in fabricarea produselor de cofetarie. Inca din 1878, „sufletul ciocolatei” si-a facut simtita prezenta in produse unice, in care gustul joaca rolul principal. Retetele deosebite, unice, precum si materia prima de o calitate extraordinara, nealterata prin procese chimice sau prin adaugarea de conservanti, reprezinta punctul cheie al succesului Venchi. Traditia unei culturi vechi de secole si unicitatea produselor fac din Venchi un adevarat atelier de creatie artistica a dulciurilor, al carui scop este de a transorma ciocolata intr-o experienta extraordinara.
Primele magazine vor fi deschise in Bucuresti si Constanta, in luna iunie, iar urmatoarea etapa de extindere vizeaza mai multe orase din intreaga tara, dintre care amintim : Bra?ov, Timi?oara, Cluj ?i Ia?i.
Venchi isi are sediul in Castelletto Stura (Cuneo) si este in prezent singurul laborator de fabricare a dulciurilor din Italia care a reusit sa-si pastreze traditia neschimbata de-a lungul timpului.
Cu o cifra de afaceri de 17 mil Euro in 2005, obiectivul anului curent este atingerea unei cifre de 20 mil Euro, o crestere considerabila pentru o companie a carei cifra de afaceri era doar 1,6 mil Euro in 1995. Din totalul cifrei de afaceri, exporturile reprezinta 15%, procent care se doreste a fi imbunatatit atat prin intrarea pe noi piete, cat si prin consolidarea celor deja existente (China, Japonia, SUA, Germania).
In Italia, compania distribuie produsele prin intermediul a peste 6000 de locatii si este prevazuta o crestere a numarului acestora prin deschiderea unor noi magazine in aeroportul de la Roma, Venetia, Torino si Milano (Park Hyatt).

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.