Cioaca nu o mai vrea pe Elodia de nevasta

Cioaca nu o mai vrea pe Elodia de nevasta

0 127

Dosarul Elodia Ghinescu este departe de a se incheia, iar numarul paginilor sale este in continua crestere.
Ultima stire-bomba lansata de mass-media romaneasca este legata de faptul ca politistul brasovean Cristian Cioaca s-a hotarat sa puna capat mariajului sau cu avocata, Elodia Ghinescu.
Acest deznodamant era mai mult decat previzibil (daca ma pot exprima asa!), in conditiile in care s-a implinit deja un an de cand Elodia nu a mai dat niciun semn de viata.
Procesul de divort intentat de politistul Cristian Cioaca sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta de la domiciliu in noaptea de 29 spre 30 august 2007, a inceput, ieri, 11 septembrie 2008, la Judecatoria Brasov, transmite Mediafax.
Cioaca este sotul parasit care se vede nevoit sa reclame parasirea domiciliului de catre sotia sa.
Florentin Sorescu, avocatul politistului, este convins ca Elodia traieste. El voia sa adauge ca proba la dosar mesajele primite de pe numarul de telefon mobil al Elodiei primite in ultimele luni, insa s-a dovedit ca acele SMS-uri au fost o farsa facuta de o ziarista de la un cotidian central.
In procesul de divort, Cioaca va cere custodia totala a copilului cuplului, Patrick, in varsta de patru ani, precum si recuperarea unor bunuri comune.
Potrivit avocatei familiei Ghinescu, Crina Marinela Radu, pe langa numirea curatorului special, judecatoria a invocat exceptia lipsei de competenta teritoriala a Judecatoriei Brasov, considerand ca dosarul ar trebui judecat la Judecatoria Pitesti, unde are domiciliul Cristian Cioaca.
„Solicitarea de divort a lui Cioaca este o premiera, cel putin dupa cate stiu eu. Codul de Procedura Penala nu prevede aceasta situatie, mai ales pentru ca reclamantul e cercetat pentru infractiunea de omor tocmai asupra persoanei de care vrea sa divorteze. In opinia mea, ar trebui suspendat dosarul de divort pana la solutionarea dosarului de omor al acestuia”, a declarat avocata Radu, la iesirea din sala de sedinta.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.