Cioaca – liber in arest

Cioaca – liber in arest

0 72


Ieri, la orele 15,30, Curtea de Apel Brasov a dispus judecarea in libertate a inculpatului Cioaca C. in cauza in care este inculpat pentru violarea corespondentei electronice a sotiei sale, Elodia Ghinescu


Curtea a hotarat unele dintre cele mai usoare conditii de punere in libertate: nu are voie sa paraseasca tara, nu are voie sa poarte arme, nu are voie sa-si schimbe domiciliul.


Avocatul sau, Florentin Sorescu, declara ca Cioacaarata, dupa zilele petrecute in arest, cam obosit, dar ca este hotarat sa continue lupta pentru dreptate.


Cu toate ca hotararea instantei este cea de punere in libertate in 24 de ore, Cristian Cioaca ramane in continuare in arest, pana se va judeca recursul procurorilor la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care poate fi inaintat in termen de 48 de ore de la pronuntare.


Avocatul Sorescu vrea sa se adreseze Instantei pentru Drepturile Omului de la Bruxelles tocmai pentru ambiguitatea acestei stari si proceduri aplicate clientului sau, el fiind sigur ca procurorii vor intarzia pana la limita recursul, iar dupa aceea, cum s-a si intamplat pana acuma, dosarul si toate celelalte acte vor fi transportate spre si de la instanta bucuresteana cu postalionul melcilor. Asta pentru a-l tine pe Cioaca la “pastrare” cat mai mult timp, din mo9tive inca oarecum ascunse noua.


Vom vedea ce va mai fi. A trecut el asteroidul pe langa noi, d-apoi Cioaca !


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.