Cioaca, inca in libertate si nestramutat

Cioaca, inca in libertate si nestramutat

0 254

Politistul Cristian Cioaca a dat din nou ochii cu judecatorii brasoveni! La Curtea de Apel Brasov a avut loc un nou termen in procesul in care sotul Elodiei Ghinescu este acuzat ca a violat corespondenta electronica a avocatei disparute. Avocata familiei Ghinescu insista ca instanta sa revoce masura de cercetare in libertate a politistului Cioaca. Interventia l-a facut pe acesta sa pufneasca in ras, asa cum a facut cu prilejul tuturor infatisarilor pe care le-a avut pana acum.
Avocata politistului considera ca demersul partii adverse este neavenit si lipsit de temei si se arata increzatoare in solutia instantei privind soarta clientului sau, indiferent unde va fi stramutat procesul:
De cealalta parte, avocata familiei Ghinescu este convinsa ca solicitarea sa a fost absolut intemeiata si crede in continuare ca Cioaca se face vinovat de acuzele care i se aduc in dosar:
Audierile de la Curtea de Apel s-au prelungit mai bine de patru ore, din pricina unei avarii la sistemul electronic din sala de judecata. Un motiv in plus pentru ca politistul acuzate de infractiune la Legea Audiovizualului sa fie din nou sarcastic la finalul audierilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.