Cioaca a sters amprentele sotiei sale… din neglijenta

Cioaca a sters amprentele sotiei sale… din neglijenta

0 76

Conform revistei Cancan, se pare ca politistul Cristian Cioaca vrea sa demonstreze faptul ca Elodia este vie si nevatamata si traieste linistita, intr-un colt de lume necunoscut. Ba mai mult decat atat, “sireata” sotie vrea sa-si bata joc de partenerul de viata trimitandu-i si cadouri „de dincolo”… de marile si tarile unde se afla.


Numai ca Cioaca a ramas doar cu aceste declaratii “in van”, pentru ca nu a putut sa aduca respectivele daruri in fata procurorului pentru a le prezenta drept probe in dosarul cu pricina. A folosit atat sticluta de parfum, cat si ceasul pe care l-a purtat la mana in tot acest timp.?


Din pacate pentru Cioaca, avocatul sau declara ca nu s-a gandit ca ar putea sa le prezinte in instanta: „Nu ne-a venit ideea! Ar fi si asta o varianta, sa se stabileasca daca exista amprentele Elodiei pe ceas si parfum… Dar acum e prea tarziu, clientul meu le-a atins. Eu am aflat intamplator de cadourile respective, in timpul unei audieri. De-a lungul timpului, clientul meu a mai primit de la Elodia Ghinescu cateva ceasuri si parfumuri asemanatoare cu acelea de la Craciun, si tocmai de aceea banuieste ca Elodia este aceea care i le-a trimis. Mai ales ca, dupa cum mi-a explicat clientul meu, in colet exista si o felicitare in care se mentiona: „Sper ca ti-ai gasit linistea!””


Parintii Elodiei nu cred nicio iota din minciunile sfruntate pe care le insira ginerele lor: „Daca i-ar fi trimis daruri lui Cristi, Elodia ar fi trimis si copilului cadouri si ne-ar fi trimis si noua, parintilor. Este o inventie menita sa alimenteze varianta lui Cristi, cum ca Elodia ar fi vie”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.