Cioaca a fost retinut

Cioaca a fost retinut

0 65

Marti seara, dupa un interogatoriu la o ora destul de tarzie care i-a dat prilejul avocatului la proteste, a fost retinut Constantin Cioaca, banuitul principal in cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu si sotul acesteia.


In problema disparitiei si a posibilei asasinari a avocatei nu au fost aduse probe noi, insa Cioaca este acuzat de violarea corespondentei si chiar modificari in E-mailurile avocatei.


Avocatul lui Cioaca, Florentin Sorescu, afirma ca toate aceste actiuni – din locuinta lui Cioaca si cea a surorii sale au fost confiscate aparatura electronica si o serie de softuri – demonstreaza neputinta anchetatorilor de a progresa in rezolvarea cazului, care, luand-o pe o pista, nu vor sa-i mai dea drumul pentru ca nu mai stiu incotro.


Urma, ieri, sa? se confirme sau sa se infirme, de catre Curtea de Apel, a mandatului de retinere pe 29 de zile.


Impreuna cu Cioaca a fost retinut si un coleg de serviciu al acestuia, care l-ar fi ajutat la spargerea parolei.


Conform avocatului, retinerea nu este legala, deoarece nu exista plangere din partea pagubitului, recte Elodia Ghinescu.


Daca mandatul se confirma – pe chestia violarii corespondentei, fapta incadrata la penal – Constantin Cioaca este pus la pastrare dupa gratii si cercetarile in cazul prezumtivei crime se pot? desfasura intr-o liniste ciudata. Caci un om proptit dupa gratii nu mai are posibilitatile miscarilor ce pot fi facute in libertate.


Stimatii cititori vor fi tinuti la curent cu acest caz si hotararea data de instanta.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.