„Cinste lor, cinste lor, cinste magistraților!”

„Cinste lor, cinste lor, cinste magistraților!”

0 179

Aşa au întâmpinat protestatarii braşoveni decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a României, care l-a condamnat joi seara în primă instanţă pe preşedintele PSD Liviu Dragnea, la pedeapsa de 3 ani și șase luni de închisoare

Aşa au întâmpinat protestatarii braşoveni decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a României, care l-a condamnat joi seara în primă instanţă pe preşedintele PSD Liviu Dragnea, la pedeapsa de 3 ani și șase luni de închisoare.

Protestul începuse ca o manifestare împotriva modificărilor adoptate la codul penal dar s-a transformat într-una a victoriei.
Oamenii au cerut alegeri anticipate și demisia lui Liviu Dragnea.
„Sunt plină de venin, nu pot să mai suport politicul actual pentru că se comportă ca un patron. Dragnea și coaliția lui ALDE UDMR, nu ne reprezintă Degeaba spun sus și tare : ne-a ales poporul, Dragnea care popor te-a ales? Nu meriți,nu meritați!”, a spus plină de năduf o protestatară.
După ce au rămas zeci de minute în fața Prefecturii Brașov protestatarii s-au deplasat pe lângă Parcul Central pe Mureșenilor până în Piața Sfatului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.