Cineva ii lauda de fratii Costea

Cineva ii lauda de fratii Costea

0 45

Fostul international Gheorghe Popescu a declarat, luni, ca a fost suprins placut de faptul ca atacantul stelist Mihai Costea a dorit sa execute lovitura de la 11 metri dictata in meciul cu FC Brasov, considerand ca jucatorul a dat dovada de responsabilitate si a facut un gest de apreciat.

Intrebat daca a fost surprins de gestul lui Costea, Popescu a declarat: „Placut! Pentru ca un jucator care la 0-0 isi asuma responsabilitatea de a bate un 11 metri face un gest important, care pe mine m-a susprins ca a fost criticat. A fost un gest de apreciat. Dar se vorbeste prea mult de fratii Costea. Orice se intampla negativ sunt fratii Costea, cand se intampla ceva bun nu mai sunt ei. Eu cred ca sunt jucatori care au potential foarte mare, dar atat timp cat nu sunt ajutati, le este foarte greu. Ar trebui sa fie lasati in pace si sa se traga linie dupa un an si jumatate, doi ani. Au nevoie de timp”.

Gheorghe Popescu a fost prezent, luni, la Tribunalul Bucuresti, unde a avut loc un nou termen in dosarul transferurilor de jucatori, in care este inculpat pentru fapte de coruptie.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.