CINE VREA SA-I IA LOCUL PRIMARULUI GEORGICA SCRIPCARU !!

CINE VREA SA-I IA LOCUL PRIMARULUI GEORGICA SCRIPCARU !!

2 849
Dupa „fumul” din jurul Primariei Brasov, precum ca vezi doamne, Scripcaru, in tentativa de a evita Statutul noului PNL (PDL+PNL), s-ar duce la UNPR, locul „refugiatilor” din clasa politica, urmariti de potera si parchetari, a aparut un nou zvon.
SE AUDE IN TARG CA …un candidat surpriză îşi va anunța zilele viitoare intenţia de a intra în cursa pentru Primăria Braşovului.
Conform unor surse politice avansate de site-ul www.stiripesurse.ro. in locul redutabilului Scripcaru, un personaj anodin: Florian Staicu, un individ intrat in politica prin poarta PRM (a deţinut funcţia de consilier judeţean din partea acestui partid), dar a avut si  un mandat de senator sub stindardul portocaliu.
In prezent in urma „procesului” de migrare politica pare a fi esuat la PMP.FLORIN staicu pmp
Contactat de un reporterde la Monitorul Expres, Florian Staicu, feciorul generalului MI… cu acelasi nume a evitat să confirme stirea de pe stiripesurse.ro, dar nici nu a infirmat-o….
În schimb a spus că atunci cînd îşi va formula un răspuns oficial pe această temă, va face el însuşi un anunţ. Sa mori tu? Dar un „zvon”, nu strica…

COMENTARII

  1. Sistemul testeaza inlocuitor pentru Scripi. Staicu este o solutie de avarie si pentru Consiliul Judetean, pentru cazul in care Cancescu (si el cu radacini in fostul MI) va fi condamnat.

    • Revopsitul Cancescu este un cal mort.Se bate sa ia doar o condamnare cu suspendare si sa nu-l taxeze ANAF la milioane…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.