Cine voteaza PUZ-ul pentru Bordei, va fi exclus din PSD

Cine voteaza PUZ-ul pentru Bordei, va fi exclus din PSD

0 72

Presedintele organizatiei bucurestene a PSD a declarat ca aceia dintre consilierii social-democrati care vor participa la sedinta Consiliului de joi si vor vota PUZ-ul propus de municipalitate pentru zona Parcului Bordei, favorabil lui Costel Costanda, risca sa fie exclusi din PSD.


Liderii partidului au decis ca social-democratii sa boicoteze sedinta si sa impiedice cu orice pret acceptul privind intentia lui Costanda de a schimba destinatia locului de agrement. In opinia pesedistilor povestea retrocedarii Parcului este dubioasa si considera ca democratii trebuie sa-si asume singuri raspunderea privind parcul. “Daca merge vreunul si voteaza e dat afara din partid in 24 de ore. Nu vrem sa fim implicati in povestea asta urata cu Parcul Bordei, s-o transeze cei de la PD”, a declarat Vanghelie la conferinta de presa sustinuta joi.


Liderul PSD Bucuresti a afirmat ca nici liberalii nu se vor duce la sedinta, astfel incat democratii vor trebui sa aiba o pozitie transanta: sa-si asume oprobiul opiniei publice favorabile mentinerii Parcului ori sa respinga planul urbanistic zonal.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.