Cine tropăie pe margine s-o „schimbe” pe Koveshika!?

Cine tropăie pe margine s-o „schimbe” pe Koveshika!?

0 142

Ingrid Mocanu, jurist redutabil si cu o expertiza impecabila in domeniu, lansează un atac sever la adresa Alexandrei Carmen Lăncrănjan, care a aparut…”pe firmament” de cand a fost „impinsa” procuroarea cazului Liviu Dragnea! După ce aceasta s-a  trezit …criticand „Comisia Iordache” în urma modificării definiţiei abuzului în serviciu, Lăncrănjan suţine că, prin modificarea votată, România nu mai respectă Convenţia de la Merida, convenţie a ONU împotriva corupţiei.

În urma acestor afirmaţii, Ingrid Mocanu acuză procurorii DNA de faptul că au băgat prin pușcării oameni cu încălcarea…. tocmai a Convenției de la Merida. „Veverița a fost scoasă la tablă… de Sistem: și a luat nota 4! Cică nu respectă Parlamentul Convenția de la Merida cu privire la corupție. Hai, mă fată, chiar așa? Păi la cât îi ia Mentorului vostru, Mlaus, să citească până înțelege o decizie CCR care are de fapt un rând și jumătate, cam tot atât vă ia și vouă să înțeleți convențiile pe care ar trebui să le aplicați.

Ia să vedem ce zice Convenția buclucașă la abuzul de funcție:
”ARTICOLUL 19 – Abuzul de funcţii
Fiecare stat in parte are în vedere să adopte măsurile legislative şi alte măsuri care se dovedesc a fi necesare pentru a atribui caracterul de infracţiune, în cazul în care actele au fost săvârşite cu intenţie, faptei unui agent public de a abuza de funcţiile sau de postul său, adică de a îndeplini ori de a se abţine să îndeplinească, în exerciţiul funcţiilor sale, un act cu încălcarea LEGII, CU SCOPUL de a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altă persoană sau entitate.”
Păi, măi Veve, ți se pare că până acum ați respectat cumva acest text? Ce-o fi însemnând literele ”LEGE”? Nu cumva acte normative primare? Și oare ce or fi cuvintele astea, ”CU SCOPUL”? Nu cumva intenție directă?
Și nu cumva pentru a avea intenția directă de a te îmbogăți pe tine sau PE ALTUL trebuie ca măcar să îl cunoști pe ”Îmbogățitul Necuvenit ALTUL”? Cam da, fetiță… dar ați băgat prin pușcării oameni cu încălcarea Convenției de la Merida… dar vă dați în stambă pe fb:)

PS – asta e cam ca aia cu ”furatul” de atribuții de la Președinte de către CCR …atribuții pe care nu le-a avut niciodată prin Constituție”, scrie Mocanu pe Facebook

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.