CINE SUNT PERSECUTAȚII DIN SIRIA ȘI IRAK CARE INVADEAZA EUROPA?

CINE SUNT PERSECUTAȚII DIN SIRIA ȘI IRAK CARE INVADEAZA EUROPA?

0 1020

Aceștia sunt creștinii, yezidis, femeile, bătrânii și copiii de pe cargourile care eșuează dramatic pe coastele italiene? Nu chiar. În marea majoritate ei sunt musulmani. Copii, bătrâni, femei? Nu prea mulți… Mai degraba sunt bărbați singuri. Ce se întâmplă în Calais (clandestinii încearcă să treacă în Anglia!), stă mărturie. Părinții, bunicii, familiile lor lasate acasa,nu sunt oare într-un pericol mai mare decât ei?
Un oficial ONU vorbea de un posibil milion de copii care nu are măcar o pătură pentru a o pune în spate, pentru a face față iernii. Dar cum de „refugiații” au 2 sau 3 milioane de dolari pentru a cumpăra cargouri și a le abandona, cum fac în ultimul timp? Și au devenit acum, brusc, marinari, mecanici, și au învățat să conducă cargouri, doar pentru a le abandona într-un final?
„Refugiații” – reportajele se succed pentru a descrie teribilele condiții de viață! – au pierdut totul. Ei găsesc greu și cu ce să se hrănească. Jumătate din cei 22 de milioane de sirieni trăiesc de doi ani cu mai puțin de doi dolari pe zi. Dar unii au 3000 de dolari de persoană pentru a-i plăti pe traficanți?! Și dacă, mai degrabă, cineva finanțează călătoria jihadiștilor deghizați ,ascunsi intre refugiați?  
NU EXISTĂ oare NICI O ȚARĂ MUSULMANĂ ÎN CARE ACEȘTI „REFUGIAȚI” sa gaseasca adapost?

Cele 49 de țări musulmane, majoritatea sub-populate, unele atât de bogate încât se oferă să cumpere companii europene ori echipe de fotbal de prestigiu, nu doresc să le ureze bun venit? Asta când,se stie, Islamul este o religie caritabilă, care face atât bine și aduce atâta lumină omenirii…

REFUGIATI Pentru ce să se „refugieze”pe mare, în Europa, unde stilul lor de viață, cultura lor și practicarea religiei sunt atât de amenințate – mediul atât de ostil, atât de islamofob, încât UE este preocupată să adopte legi pentru a-i proteja! – când le este atât de bine pe pământul Islamului?
PROBLEMA VĂZUTĂ DIN ALT UNGHI dezvaluie ca Statul Islamic are enorme resurse financiare și exploatări petroliere. Din ce motive s-ar priva de închirierea câtorva „cai troieni” și de îmbarcarea câtorva mii de islamiști  autentici, care să-i aștepte răbdători ordinele odată ajunși pe pământ european?
Nu vă așteptați ca mass-media să facă vreo anchetă, nu ăsta-i rolul ei. Sarcina ei este să determine o populație europeană abandonată, să înghită pastila/ gulguta asta ambalata atat de evident, pe dos!.
În ceea ce privește instanțele europene, a le cere înființarea unei comisii de anchetă ar fi, evident, ceva discriminatoriu și rasist.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.