Cine stoarce cârpele de sters pe jos ale …marxism-leninismului!

Cine stoarce cârpele de sters pe jos ale …marxism-leninismului!

0 400

Pe pagina oficială de internet a instituţiei purificarii Romaniei de …deviationism extremist, a fost postat un comunicat referitor la Marian Munteanu, pe care, personal, nu-l cunoastem. În primul rând, comunicatul Institutului „Elie Wiesel” in frunte cu directorul Florian jr., precizează că nu comentează „opţiunile pentru candidaturile la alegerile locale sau parlamentare ale partidelor politice”.
Din pacate, suntem mintiti in fata!
În continuare, documentul scrie insa că ; „persoana publică Marian Munteanu prezintă un motiv de îngrijorare în măsura în care se confundă sau promovează simbolistica extremismului de dreapta interbelic(!) și, respectiv, face declarații publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realități istorice actuale”. Asta chiar este o prostie, si nu e prima declaratie „anapoda” a acestui personaj controversat si patimas peste orice masura !
Ca exemplu este dată o declaraţie  recentă  a fostului candidat PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu - balconMarian Munteanu, „CARE ar fi afirmat că Legea 217/2015 este o lege antisemită”, …uitand precizarea „acuzatului” ca:  Nu prea există antisemitism, mai degrabă xenofobie. Toți suntem filosemiți pentru că suntem creștini”. Vai de mine, este si mai grav !!
„Astfel de aprecieri populiste, lipsite de argumente nu fac decât să eludeze posibile evenimente sau stări emoționale generate de percepții socio-etnice negative sau de prejudecăți xenofobe, antisemite, rasiste”, se zice complet anapoda în comunicatul Institutului „Ellie Wiesel” cu precizarea: Legea 217/2015 interzice organizaţiile şi simboluri cu caracter fascist, rasist sau xenofob.
Foarte bine! Problema ramane doar cine… alege „arbitrul” impartial  pentru a sanctiona presupuse  „aprecieri populiste” care sa deceleze negrul de alb ? Pana acum si-a auto-asumat rolul de „rabin” ideologic doar alde Florian jr. indarjitul luptator al deviationismului „marxist”,dar pe sens invers. Secundat de un golanas, traficant prin magazinele „pe valuta”din aeroportul Otopeni, pe numele lui Maximilian Pisica…
Ca sa ne dam seama de cameleonismul politic in familiile ce traiesc de multe decenii din stoarcerea  carpelor de sters pe jos ale marxism-leninismului, reproduc in continuare definitia data pe vremuri Nationalismului„-periculos de catre tatal directorului Institutului Wiesel, dl Radu Florian, la un curs al dumisale din anul 1965, cand autorul acestor randuri chiar l-a audiat ca student, pe vremea cand erai obligat sa crezi si sa reproduci ce zicea „proful” la curs, ori la seminar.
Iata o definitie:ALEXANDRU FLORIAN
NAȚIONALÍSM ” Ideologie și politică reacționară care susține interesele burgheziei exploatatoare, prezentîndu-le ca interese ale întregii națiuni, cu scopul de a sparge uni­tatea de luptă a clasei muncitoare, instigînd la ură națională, la asuprirea altor națiuni sau a minorităților naționale.” 
Definitia este exact cea cominternista, sustinuta de liderii politici instruiti la Moscova, si scandata la revolta comunistilor „basarabeni” de la Tatar Bunar,
din anul 1924, alaturi de fapte care l-au obligat pe ministrul liberal de justitie  Gh. Marzescu sa sustina scoaterea PCR in afara Legii! (d.d.rujan)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.