Cine sînt slugile şi prostănacii din presă? O ţară fără presă liberă...

Cine sînt slugile şi prostănacii din presă? O ţară fără presă liberă este sortită dispariţiei!

0 430
Cineva din Sistem imi spunea ca peste 90% dintre ziaristii cu brand sint acoperiti ai Serviciilor sau colaboratori. Sau copii de cadre, fie militare, fie securiste!. Eu l-am contrazis si i-am spus ca numarul prostanacilor din presa este mult mai mare decit „ziaristii” care stau „dreeeepti !
Daca vreti sa ii descoperiti, pe securisti sau pe prostanaci, e simplu. Va dau un exemplu, exercitiu banal de anul intii la ” Jurnalistica.”

1. Mama unui cunoscut realizator de televiziune este declarata terorista si spalatoare de bani! De catre o Institutie a Statului! O stire BOMBA care ar fi trebuit sa apara pe toata presa! Orice gugustiuc de presa ar fi trebuit sa preia aceasta stire!
Da, mama mea, Victoria Moraru, a fost declarata, timp de 6 luni, spalatoare de bani si terorista de catre ditamai ONPCSB, institutie a Statului subordonata direct Guvernului. Stirea nu a fost preluata de „marii deontologi” ai neamului.

2. Mama nu mai e terorista! Dupa ce am facut o emisiune in care am dezvaluit Politia Politica si Santajul Mafiei asupra mea, prin mama, A DOUA ZI Sistemul Mafiot a zis ca e o greseala si ca toti prietenii pensionari ai mamei au fost anchetati degeaba! Repet, a doua zi!!!
Dupa ce 6 luni mafiotii au zis ca mama e terorista si spalatoare de bani! Nici aceasta stire nu a fost preluata de „marii deontologi” ai neamului! De ce?! Fiindca securistii din presa stiau de la sefii lor din Sistemul Mafiot ca mama este o biata victima, tinta fiind persoana mea ! Iar prostanacii din presa nu s-au prins ca sunt doua stiri bomba care vor face milioane de vizualizari! Niste prostalani…

Pe vremea cind eu am debutat in presa, 1993, daca nu dadeai aceste stiri erai dat afara din presa si nu te mai angaja nimeni!
Calitatea si independenta ziaristilor de atunci era de 10.000 de ori mai buna decit ce avem astazi! Fiindca ziaristii buni au fost eliminati, unul cite unul!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.