Cine pe cine va arunca din avion?

Cine pe cine va arunca din avion?

0 91

Asa au ajuns bietii romani, sa faca pipi de bucurie ca Grivei afland ca presedintele si premierul vor calatori in acelasi avion! Asta e!


Afland ca premierul Tari si presedintele Base pleaca impreuna la Lisabona nu mi-am putut opri un strigat de EXTAZ!


Oh, ce veste minunata!


Acesta este titlul zilei pe siteurile Agentiilor de presa. Toata lumea se inghesuie sa ne dea stirea, s-au pus jurnalistii de scotocit in arhive sa vada de cand cei doi n-au mai pus-o de-o calatorie in comun si uite-asa avem ditamai subiectul de dezbatut, afara de Elodia Ghinescu!


Deja, gandindu-ma ca ambii calatori de la frana tarii (am vrut sa scriu carma, subconstientul a dictat frana, recitind am observat, dar las asa, se potriveste de minune) se vor afla impreuna la mii de metri altitudine ma trec fiori.


Daca cei doi sunt cinefili? Daca au vazut filmul “Arunc-o pe mama din tren?” Daca vor dori sa traga si ei o dubla cu scena aruncatului? Daca vor uita ca sunt in avion?


Lasand gluma la o parte nu inteleg care-i poanta, de ce toate jurnalele anunta ca presedintele si premierul se vor afla in acelasi avion si de ce?am intrat si eu in jocul asta. In fond care-i spilul?


Oricare 2 cetateni ai acestei tari se pot afla la un moment dat impreuna in avion. Ar trebui ca de milioane ori sa umplem paginile ziarelor cu “Gheorghe si Vasile impreuna in avion spre job-ul din Germania”, “Maricica pleaca la capsuni cu Viorica, in acelasi avion”, etc.


Nu pe bune, chiar asa de interesant e?


Daca ziceti ca da va dau si eu vestea, inca o data, nitel altfel formulata: presedintele si premierul vor zbura impreuna.


E OK?


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.