Cine o mai susține pe Kovesi fosta șefă DNA? Toți care ne...

Cine o mai susține pe Kovesi fosta șefă DNA? Toți care ne vor o colonie!

1 179

Un neamț din PPE, omul lui Merkel, cel care se vrea șeful Europei!
Manfred Weber: Dacă nu se renunță la procedurile judiciare împotriva lui Kovesi, vom cere o dezbatere pe această temă în PE / ”Așa ceva este absolut inacceptabil în Europa”.
Dacă nu se renunță la procedurile judiciare împotriva Doamnei Kovesi vom cere o dezbatere în următoarea ședință plenară a Parlamentului European, anunță Manfred Weber pe Twitter.

Manfred Weber

Weber se declară ”foarte îngrijorat” de procedurile contra lui Kovesi, candidatul Parlamentului European pentru funcția de procuror-șef european: ”Așa ceva este absolut inacceptabil în Europa și fără precedent pentru o țară care deține președinția UE”.
De asemenea, liderul grupului PPE cere socialiștilor și liberal-democraților din Parlamentul European să vorbească cu formațiunile surori PSD și ALDE care sunt la guvernare în România.

Ambasada SUA crede că Dosarele lui Koveși par să aibă forma unei hărțuiri judiciare!

Ambasada SUA la Bucuresti

Ambasada Statelor Unite la București își exprimă preocuparea în legătură cu măsurile luate de Secția de anchetare a magistraților împotriva Laurei Codruța Kovesi – respectiv punerea sub control judiciar, interdicția de a părăsi țara și de a vorbi cu presa despre dosar.

„Suntem foarte preocupaţi de informaţia îngrijorătoare că Laura Codruţa Kovesi a fost plasată sub control judiciar, i s-a interzis să călătorească în afara României şi să vorbească cu presa. Aceste acţiuni încalcă principiile democratice şi par să aibă forma unei hărţuiri judiciare”.
Reacția ambasadei vine în contextul în care Secția pentru anchetarea magistraților a anunțat oficial, vineri, că a început urmărirea penală împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru luare de mită, abuz în serviciu și mărturie mincinoasă, iar fosta șefă a DNA a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Tajani: O sprijinim în continuare pentru funcția de procuror-șef european

Antonio Tajani

Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, spune că este ”îngrijorat de vestea că Laura Codruța Kovesi a fost plasată sub control judiciar”.
”Parlamentul European își sprijină în continuare candidatul pentru Procurorul European”, scrie Tajani pe Twitter, un semnal important că parlamentarii europeni sunt încă alături de propunerea lor pentru înalta funcție europeană, Laura Codruța Kovesi, în ciuda evenimentelor de la București.
Președintele Parlamentului European mai spune și că va ridica această chestiune la reuniunea liderilor PE de miercurea viitoare.
Postarea lui Tajania a fost distribuită pe Twitter și de Grupul PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European.
Popularii (PPE), cei care au provocat multe crize, inclusiv cea a migrației, sunt într-o imensă pierdere de credibilitate la nivelul Europei, cu șanse foarte mici de a mai aocupa pozițiile actuale la nivelul PE și a Comisiei Europene.

Financial Times: Măsurile luate contra lui Kovesi îi scad șansele de a deveni procuror-șef european

Autoritățile române au intensificat măsurile contra fostei lidere a luptei anticorupție, Laura Codruța Kovesi, o măsură ce ar putea afecta șansele ei de a deveni procuror-șef european, notează Financial Times.
FT are dreptate, în dosarele lui Kovesi s-au adunat multe probe, fapte, documente, denunțuri de la foști colegi de la oameni politici, care par a fi imposibil de contestat.
Televiziunile au prezentat multe cazuri de oameni (politicieni, sefi de instituții publice, oameni de afaceri) distruși de oamenii lui Koveși sub supravegherea sau la ordinul ei.

Horia D.R.

COMENTARII

  1. Ambasadorul KLEMM numit si GAURA de CUR impreuna cu HOMOSEXUALII din UE si USA vor distruge Romania daca guvernul nu inchide CURVA INTERNATIONALA numita KOVESI

    Cu siguranta prin KOVESI – PROSTITUATA INTERNATIONALA care nu are tara – ambasadorul USA la BUCURESTI KLEMM – numit GAURA de CUR de cei apropiati- impreuna cu HOMOSEXUALII WEBER si TAJANI care traiesc din SCURGERILE VAGINALE ale SCHIZOFRENICEI MERKEL vor sa distruga total economia romanesca si sa sterga ROMANIA din harta lumii cu ajutorul PREA-CURVITEI KOVESI a care va inchide toti oamenii de afaceri romani ca sa ajute HOMOSEXUALII din UE si USA sa ucida orice suflare romanesca. CURVA va avea succes numai in Romania fiindca organizatia criminala a PROCORORILOR BORFASI ii va executa ordinele.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.