Cine-i atat de prost incat sa-l creada pe Basescu?

Cine-i atat de prost incat sa-l creada pe Basescu?

0 117

“Cine-i atat de prost incat sa-l creada pe Basescu?” “Si cine e atit de inconstient sa se uite in gura lui?” , se intreaba senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor vis-à-vis de prezenta presedintelui la manifestatia prilejuita de lansarea candidatilor PSD la alegerile europarlamentare.


Potrivit senatorului, Basescu s-a prezentat la miting la ordinul ambasadorului SUA Nicolaus Taubman, care ar fi solicitat acest lucru pentru intarierea pozitiei lui Mircea Geoana in PSD. In contrapartida, PSD ar fi dator cu sprijin la referendumul pentru votul uninominal, astfel incat presedintele sa nu se faca de ras, doar simpatizantii PD fiind insuficienti pentru adoptarea deciziei ravnite de Basescu.


Aceasta intelegere, precum si intelegerea din boscheti de dinainte de motiunea de cenzura, ii fac pe multi sa considere PSD-ul lui Geoana un fel de anexa a Palatului Cotroceni. Corneliu Vadim Tudor este de parare ca aceasta stare de fapt, pe termen lung, ar putea slabi Partdiul Social Democrat, care risca sa-si piarda identitatea.


„Atrag atentia colegilor din PSD ca, daca nu se vor dezmetici la timp, partidul lor isi va pierde total si identitatea si forta, devenind, dintr-o puternica formatiune de centru-stinga, o simpla marioneta in miinile acestui diabolic Basescu, a spus Vadim in cadrul unei conferinte de presa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.