CINE FACE DE RUSINE REVOLUTIA TIMISOAREI !

CINE FACE DE RUSINE REVOLUTIA TIMISOAREI !

0 561
Din nou perchezitii ale procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie la Primaria Timisoara, ieri dimineata! Este pentru a patra oara cand anchetatorii descind in sediul institutiei.Procurorii,veniti de la DNA Bucuresti, insotiti de ofiteri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, din cadrul IPJ Timis, au intrat in Primaria Timisoara in jurul orei 8.00 si au mers direct in biroul primarului Nicolae Robu.Potrivit unor surse , sunt din nou vizate dosare prin care s-au restituit case in baza legii 112/1995. De asta data, insa, ar fi vorba de locuinte vandute dupa 2012.
Este vorba de documente vechi, nu eram eu primar atunci, am spus-o si cand s-a facut perchezitia, documente care sunt aferente dosarelor pe care le-au ridicat cu ocazia perchezitiei. Astazi s-a venit punctual pentru ridicarea unor documente suplimentare. Alte detalii nu va pot eu da, va rog sa discutati cu cei care fac misiunea. Nu este mandat de perchezitie, au venit cu o solicitare de a li se preda documente punctuale suplimentare fata de ce au ridicat cu ocazia perchezitiei. ROBU N.A fost o singura locuinta vanduta de cand sunt eu primar, dar nu de catre primarie, ci de catre OJCVL (Oficiu Judetean de Vanzare a Locuintelor)”, a declarat primarul Timisoarei, Nicolae Robu.Va reamintim, printre beneficiarii Legii 112/1995 se numara judecatori, procurori, politisti, dar si mai multe familii de romi care au pus mana pe mai multe case pe de bulevardul Loga din Timisoara.In luna aprilie, procurorii DNA au fost ultima oara la Primaria Timisoara si au adunat sute de dosare privind vanzari de imobile in Timisoara, catre chiriasi, prin Legea 112/1995.Dosarele au fost impachetate in aproximativ 40 de saci care au fost incarcati intr-un microbuz, ce aproape ca s-a umplut de documentele ridicate de anchetatori. Microbuzul burdusit cu acte a luat drumul Bucurestiului pentru cercetari amanuntite. CINE FACE DE RUSINE REVOLUTIA TIMISOAREI !

CINE FACE DE RUSINE REVOLUTIA TIMISOAREI !

Din nou perchezitii ale procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie la Primaria Timisoara, ieri dimineata! Este pentru a patra oara cand anchetatorii descind in sediul institutiei.Procurorii,veniti de la DNA Bucuresti, insotiti de ofiteri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, din cadrul IPJ Timis, au intrat in Primaria Timisoara in jurul orei 8.00 si au mers direct in biroul primarului Nicolae Robu.Potrivit unor surse , sunt din nou vizate dosare prin care s-au restituit case in baza legii 112/1995. De asta data, insa, ar fi vorba de locuinte vandute dupa 2012.CIUHANDRU
Este vorba de documente vechi, nu eram eu primar atunci, am spus-o si cand s-a facut perchezitia, documente care sunt aferente dosarelor pe care le-au ridicat cu ocazia perchezitiei. Astazi s-a venit punctual pentru ridicarea unor documente suplimentare. Alte detalii nu va pot eu da, va rog sa discutati cu cei care fac misiunea. Nu este mandat de perchezitie, au venit cu o solicitare de a li se preda documente punctuale suplimentare fata de ce au ridicat cu ocazia perchezitiei. A fost o singura locuinta vanduta de cand sunt eu primar, dar nu de catre primarie, ci de catre OJCVL (Oficiu Judetean de Vanzare a Locuintelor)”, a declarat primarul Timisoarei, Nicolae Robu.Va reamintim, printre beneficiarii Legii 112/1995 se numara judecatori, procurori, politisti, dar si mai multe familii de romi care au pus mana pe mai multe case pe de bulevardul Loga din Timisoara.In luna aprilie, procurorii DNA au fost ultima oara la Primaria Timisoara si au adunat sute de dosare privind vanzari de imobile in Timisoara, catre chiriasi, prin Legea 112/1995.Dosarele au fost impachetate in aproximativ 40 de saci care au fost incarcati intr-un microbuz, ce aproape ca s-a umplut de documentele ridicate de anchetatori. Microbuzul burdusit cu acte a luat drumul Bucurestiului pentru cercetari amanuntite.Potrivit legii 112, locuintele care fusesera nationalizate de catre comunisti, aflate in proprietatea statului, puteau fi vandute chiriasilor care le ocupau. Numai ca la Primaria Timisoara, comisia de aplicare a Legii 112 a emis o nota (adevarata infractiune !) prin care se permitea vanzarea unor astfel de locuinte celor care nu erau chiriasi in momentul intrarii in vigoare a legii. Atunci, din aceasta comisie faceau parte fostul primar PNTc.d. al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, „secondat” de fostul director al Directiei de Patrimoniu, Nicusor Miut si Liviu Barbu fostul sef al ADP.
Din nou perchezitii ale procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie la Primaria Timisoara, ieri dimineata! Este pentru a patra oara cand anchetatorii descind in sediul institutiei.Procurorii,veniti de la DNA Bucuresti, insotiti de ofiteri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, din cadrul IPJ Timis, au intrat in Primaria Timisoara in jurul orei 8.00 si au mers direct in biroul primarului Nicolae Robu.Potrivit unor surse , sunt din nou vizate dosare prin care s-au restituit case in baza legii 112/1995. De asta data, insa, ar fi vorba de locuinte vandute dupa 2012.timisoara c
Este vorba de documente vechi, nu eram eu primar atunci, am spus-o si cand s-a facut perchezitia, documente care sunt aferente dosarelor pe care le-au ridicat cu ocazia perchezitiei. Astazi s-a venit punctual pentru ridicarea unor documente suplimentare. Alte detalii nu va pot eu da, va rog sa discutati cu cei care fac misiunea. Nu este mandat de perchezitie, au venit cu o solicitare de a li se preda documente punctuale suplimentare fata de ce au ridicat cu ocazia perchezitiei. A fost o singura locuinta vanduta de cand sunt eu primar, dar nu de catre primarie, ci de catre OJCVL (Oficiu Judetean de Vanzare a Locuintelor)”, a declarat primarul Timisoarei, Nicolae Robu.
Va reamintim, printre beneficiarii Legii 112/1995 se numara judecatori, procurori, politisti, dar si mai multe familii de romi care au pus mana pe mai multe case pe de bulevardul Loga din Timisoara.In luna aprilie, procurorii DNA au fost ultima oara la Primaria Timisoara si au adunat sute de dosare privind vanzari de imobile in Timisoara, catre chiriasi, prin Legea 112/1995.Dosarele au fost impachetate in aproximativ 40 de saci care au fost incarcati intr-un microbuz, ce aproape ca s-a umplut de documentele ridicate de anchetatori. Microbuzul burdusit cu acte a luat drumul Bucurestiului pentru cercetari amanuntite.Potrivit legii 112, locuintele care fusesera nationalizate de catre comunisti, aflate in proprietatea statului, puteau fi vandute chiriasilor care le ocupau. Numai ca la Primaria Timisoara, comisia de aplicare a Legii 112 a emis o nota ( adevarata infractiune !) prin care se permitea vanzarea unor astfel de locuinte celor care nu erau chiriasi in momentul intrarii in vigoare a legii. Atunci, din aceasta comisie faceau parte fostul primar PNTc.d. al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, „secondat” de fostul director al Directiei de Patrimoniu, Nicusor Miut si Liviu Barbu fostul sef al ADP.
Potrivit legii 112, locuintele care fusesera nationalizate de catre comunisti, aflate in proprietatea statului, puteau fi vandute chiriasilor care le ocupau. Numai ca la Primaria Timisoara, comisia de aplicare a Legii 112 a emis o nota ( adevarata infractiune !) prin care se permitea vanzarea unor astfel de locuinte celor care nu erau chiriasi in momentul intrarii in vigoare a legii. Atunci, din aceasta comisie faceau parte fostul primar PNTc.d. al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu,”secondat”de fostul director al Directiei de Patrimoniu, Nicusor Miut si Liviu Barbu fostul sef al ADP.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.