Cine este securistul „rau” din PSD!

Cine este securistul „rau” din PSD!

0 379

Liderul PSD Diaspora Cătălin Rădulescu îi cere lui Zgonea să-și dea demisia și din fruntea partidului și de la conducerea Camerei Deputaților, numindu-l „securist” pe numărul doi în PSD.
„În calitatea mea de preşedinte PSD Diaspora, mă raliez preşedintelui Organizaţiei PSD Olt şi îi cer public demisia domnului Valeriu Zgonea atât din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, cât şi din funcţia de preşedinte executiv al PSD şi din cea de membru PSD.
Am fost primul care de doi ani am sesizat implicarea acestui securist în blocarea oricăror modificări legislative ale Codului penal, ale incompatibilităţilor şi conflictului de interese, modificări care ar fi diminuat abuzurile procurorilor DNA şi dosarele politice făcute la comanda liderilor politici.
Toată activitatea acestui om a fost pentru a distruge PSD şi pentru a elimina toţi liderii politici importanţi şi cunoscuţi din toate judeţele din PSD pentru ca împreună cu o gaşcă masonică-securistă să pună mâna pe PSD aşa cum au pus mâna şi pe Camera Deputaţilor. A fost şi este aservit SRI-ului, DNA-ului şi altor puteri străine care vor să distrugă tot ce este românesc: clasa politică, Parlament, oameni de afaceri.
Cer tuturor liderilor politici PSD, preşedinţilor de organizaţii PSD din ţară, parlamentarilor PSD să ceară public demisia acestui trădător şi să fie solidari cu demersul nostru”, scrie Rădulescu pe Facebook, care a fost condamnat recent la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Si preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că Zgonea ar trebui să-şi dea demisia din toate funcţiile deţinute în PSD în urma conflictului cu Dragnea. Acesta a făcut ceea ce au făcut toţi membrii de partid PNL, PSD şi PC. Cu toţii am făcut acelaşi lucru“, a afirmat Paul Stănescu pentru Mediafax.
Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a avut un mesaj ironic faţă de comportamentul lui Zgonea. „Domnul Valeriu Zgonea este un om politic de foarte mare anvergură şi, din această cauză, propunerea sa (n.r.- de retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD) pare de neînţeles pentru muritori. După părerea mea, nu-l merităm şi vom vedea ce putem face în această situaţie“, a declarat, Dumitru Buzatu.
Cine a fost Zăroni si de ce este poreclit astfel oltenasul turnator (in ziarul de maine)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.