Cine conduce Politia Comunitara Brasov?

Cine conduce Politia Comunitara Brasov?

0 165

Ii tot vedem pe unde trebuie si pe unde nu trebuie. Au uniforme negre si, in ultima vreme, ceva mai stilizate. Li s-au pus pe umeri un fel de grade, iar pe spate scrie Politia Comunitara. Se tot vorbeste ca li se va schimba numele, ca vor fi reorganizati, caci sub genericul „comunitar” mai intalnim si alte fiinte, demne cam de aceeasi mila.
Nu sunt nici utili, dar nici inutili, o parte dintre ei fiind demni de o soarta mult mai buna, pentru ca s-au inrolat din convingerea ca lumea trebuie sa poata umbla si dormi linistita, chiar daca ei nu sunt dotati decat cu arme rudimentare de aparare, iar cei pe care ii combat poarta uneori chiar si pistoale, asa cum „le sta bine” membrilor gruparilor de cartier si de tip mafiot.
Sunt platiti prost si sefii lor au luat masura taierii anumitor sporuri de bugetari, cu toate ca guvernul nu a definitivat ce si cum in aceasta privinta. Dar la ei merge asta pentru ca sunt platiti, fiind in directa subordine a Primariei Brasov, din ce mai ramane de la asfaltarile lui Butuza si de la amenajarile spatiilor verzi cu material produs si livrat de firma din proprietatea coanei neveste a primarului.
Caci primarul nostru este, oficial, sarac, averea fiind bagata pe numele rudelor sau amicilor de incredere.
Si pentru ca pestele de la cap se impute, nu numai Primaria Brasov miroase urat, ci si alte structuri din subordine, cum ar fi si Politia Comunitara.
Caci acest segment de paza si ordine este condus de un om care e ciudat sa fie gasit in asemenea functie de raspundere. L-am numit aici pe domnul Vasile Mesaros, de care multi dintre dumneavoastra probabil nici nu au auzit, sau daca da, atunci nu au simtit nevoia si necesitatea de a-i retine numele si functia in cadrul societatii brasovene.Actualul sef pe la Politia Comunitara Brasov nu este altul decat fostul maior de securitate Vasile Mesaros, care in 1984 a fost pensionat de boala, cu diagnosticul schizofrenie paranoida.
A auzit cineva de cazuri de vindecare a unei asemenea boli? Nu cred.
Dar unii, din anumite interese, l-au declarat vindecat in 1994 si l-au reincadrat la ” doi si un sfert” – va mai amintiti de scandalul de la Sf. Gheorghe, in anii 2.000, a filialei de acolo a acestei institutii, in care a fost implicat col. Dorel Andras, cel care a pus o vorba pentru reincadrarea lui Mesaros? – dupa care Vasile Mesaros a ajuns colonel in cadrul Directiei de Evidenta Informatizata a Persoanei Brasov.
Dar, probabil, piticii nu ii dadeau pace, asa ca a fost numit sef pe la Politia Comunitara, unde se presupunea ca evolutia schizofreniei paranoice va stagna.
Rezultatul se vede: Brasovul este condus de cel putin doi bolnavi. Cel cu partea civila se numeste George Scripcaru, iar cel cu partea ordinii si pazei, deci ceva semanand a militarie, de Vasile Mesaros.
Dormiti in pace, oameni ai Brasovului, ca oricum va ia gaia!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.